Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Perunica Express: Zaměstnanci (NPC)  (Read 12751 times)
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
EMH
« Reply #15 on: January 30, 2013, 02:20:31 PM »

(NPC, volně k užití)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Pohotovostní zdravotnický hologram



Rasa: virtuální inteligence s holografickým rozhraním
Pohlaví: mužský vzhled a naprogramování
Rok narození: spuštěn 2183
Místo narození: Canterbury Base

Pozice: lodní zdravotnický konzultant, analytik a záložní lékař
Profesní předpoklady: Má okamžitý přístup k celé lékařské databázi, anatomickým atlasům a všem příručkám Mladých svišťů. Je propojený s veškerým vybavením na ošetřovně, takže má veškerá měřená data okamžitě k dispozici, a vzhledem k absenci těla a emocí nikdy neodmlouvá, nemá deprese, nefláká se a nemarodí. Fakt, že je hologram, má ale samozřejmě i jisté nevýhody, hlavně to, že nemůže opustit svůj projektor na ošetřovně a nemůže se dotýkat věcí ani pacientů – nastane-li tedy nouzová situace, je povolán, aby buď poradil posádce, co si namazat na tu šerednou vyrážku, nebo případná vážná zranění nařídil uložit do stázové komory a předat skutečnému doktorovi.
Další dovednosti: Je skladný a ani v lodním počítači nezabírá moc místa, stačilo smazat část Deegarova gay porna. Může fungovat nepřetržitě, bez spánku, dokud bude mít zdroj energie. A protože je jeho stvořitelkou quarianka, brzo na něm provede pár dalších zajímavých úprav, které budou možná tak trochu, ale fakt omylem, porušovat nařízení Citadely.
Motivace: Byl vyroben, aby sloužil, a nemá důvod ani prostředky na to, aby to zpochybňoval.

Biotika: ne
Implantáty: ne

Vzhled:
Impulzem k jeho vytvoření byly dvě věci, které se nakonec odrazily i v jeho vzhledu. Zaprvé fakt, že se na pozici palubního zdravotníka Devany vůbec nikdo nehlásil, zadruhé to, že kapitánka Vesny poslední dobou až moc koukala na Star Trek. Tam si nemohla nevšimnout, že jedna z postav vypadá skoro přesně jako ředitel Perunica Expressu, postava, která úplně náhodou plnila přesně funkci, která by se hodila.
Naprogramovala tedy komplexní virtuální inteligenci a napojila ji na holografické rozhraní, které promítalo model ředitele v lékařské uniformě ze zmíněného seriálu. Barvy sice úplně nevychytala, takže je trochu vybledlý, ale to mu na užitečnosti nic neubírá.

Psychologický profil:
Protože je, alespoň zatím, pouhým nástrojem bez vlastního vědomí a svědomí, těžko lze mluvit o psychologickém profilu. Podle naprogramovaných rutin odpovídá v závislosti na odpozorovaných datech a takřka bezmezně poslouchá příkazy posádky.
Protože tak ale působí dost zlověstně, Narva mu bude postupně poněkud rozšiřovat obzory a tato sekce bude potřebovat masivní aktualizaci.

Záliby: nemá
Rodina: Existuje ve dvou synchronizovaných kopiích, jedna na každé lodi. Stvořitelku má zafixovanou jako ultimátní autoritu, ale další vazby nemá ani nebuduje.

Záznamy v trestním rejstříku:
nemá rejstřík
Logged

Technomág
Psáč
*


Posts: 89
N i g h t m a r e
« Reply #16 on: May 23, 2013, 05:58:42 PM »

(npc v kompetenci Glawhyllian - ha ha ha, to určitě)

Jméno, přímení a jejich ekvivalenty: Malavai Xyndrus Vasmeni, Má´vý



Rasa: turián
Pohlaví: mužské
Místo narození: Altakiril
Věk (prepočítaný na lidské roky): približně 23
Pozice: Technik na Devane
Pozice:
- Výcvikové stredisko (Palaven) vyhodený pre veľmi nedisciplinované správanie
- Technické stredisko (Palaven) dokončené, diplom udelený. (Jemne nadpriemerné výsledky.)
- C-Sec (Citadela) vyhodený pre nevhodné správanie voči svojim nadriadeným
- Bar Modré Nebe (Citadela) , kde pracoval ako vyhadzovač

Profesní predpoklady:
Dokončený základný a začatý pokročilý vojenský výcvik (pod vedením doslúžilého turiána triedy Havoc) s uspokujúcimi výsledkami. Pre jeho nedisciplinovanosť (večné vyčnievanie z radov, tendenciu púšťať si hudbu až príliš nahlas a neustále otravovanie členov týmu) mu bolo udelených mnoho pripomienok, nikdy sa ale nezmenil a do armády sa kôli tomu nedostal.
Zaujímavosťou je že napriek jeho trojprstým rukám dokáže písať na holografickej klávesnici veľmi rýchlo a nerobí mu problém improvizovať keď si to situácia vyžaduje. Má "cit" pre jemnejšiu techniku, jej opravu a údržbu. Skombinovane s predchodzími znalosťami z vojenskej akadémie dokáže veľmi presne navádzať rakety a podobné hračičky ktoré dokážu lietať, plaziť sa alebo plávať.

Další dovednosti:
Vodičský preukaz na osobné vozidlá (pozn. byť jeho spolujazdec môže byť životu nebezpečné)
Šiesty zmysel ktorým dokáže vyčmuchať nebezpečenstvo, schopnosť robiť zásadné rozhodnutia, veľmi priateľská a komunikatívna povaha. Na turiána aj prekvapujúco zvedavá, chce vedieť všetko, do detailov. (Najlepšie ho zabavíte ak mu popíšete scénu z filmu ale nepoviete mu samotný názov filmu, kým ten film nenájde a nepozrie si ho budete od neho mať na pár hodín svätý pokoj.)

Motivace:
Perunica Express sa stala jeho najlepšou možnosťou ako uplatniť všetky svoje znalosti na placi. Pretože si ale uvedomuje že je v jeho okolí mnoho lepších technikou, prisľubuje že bude pokračovať v vzdelávaní sa a bude pracovať za polovičný plat. K tom,u, cestovanie je možnosť rozšíriť si jeho pramalé znalosti o ostatných rasách.

Biotika: Nie
Implantáty: Nie

Vzhled: Stredne vysoký turián, atletickej postavy, s nezvykle zakrpatenými výrastkami na hlave ktoré trpia ešte stále neindetifikovanou a neznámou genetickou vadou ktorá sa zistila v jeho šiestich rokoch kedy mu výrastky na hlavy prestali rásť pri dĺžke piatich centimetrov od konca hlavy. Pre výrazné tmavočervené maľovanie tváre ktoré tvoria dva spojené pásy a dva výčnelky ťahajúce sa k nosu sa dá veľmi ľahko spoznať. Pozorný pozorovateľ by si mohol všimnúť že pri chôdzi sa nakláňa mierne dopredu, niektorý ľudia (ktorý  majú fóbiu z prehistorických tvorov) môžu mať z neho depresie kedže takto pripomína prerasteného raptora z Jurského Parku (a pretože je Ma´vy od malička zažraný do týchto prehistorických tvorov, môžte u neho nájsť širokú škálu tričiek s potlačou typu "RAWR,RAPTOR TIME!).

Psychologický profil:
Večne usmiaty (iba v prípade že môžme tie vycerené zuby považovať za úsmev) a plný rečí. Pokiaľ mu niekto nešteká ustavične do roboty (najlepšie niekto kto tomu ani poriadne nerozumie) dokáže byť veľmi co-operatívny spolu s partnerom a ostatnými zamestnancami. Od každého kto nepatrí k "jeho" ľudom si drží odstup a rešpekt, podľa jeho postavenia. Jeho dominantná a prevládajúca povaha je cholerická, druhá menej výrazná je melancholická. Dokáže sa veľmi rýchlo naviazať na osobu s ktorou pracuje a taktiež sa adaptovať na nové prostredie. Nemá problémy s prácou presčas, dokáže sa sústrediť až do úplného vyčerpania organizmu. V prípade že sa mu za prácu nedostane patričného ocenenia, negatívneho či pozitívneho, dokáže byť veľmi mrzutý a nepríjemný. Vtipy na jeho rasu mu nevadia, veľmi rád sa na nich zasmeje spoločne s ostatnými, pokiaľ mu ale niekto začne urážať jeho výrastky na hlave tak je radno toho vtipálka varovať že sa mu za to Ma´vy v budúcnosti určite pomstí. Ďalšiou zo série jeho zaujímavostí, dokáže rozprávať skoro bez prestávky pričom stihne dávať pozor nielen na všetko okolo seba a dianie na obrazovke.

Záliby: Surfovanie, čítanie správ, hranie hier na extranetu,experimentovanie v simulátore, počúvanie hudby, spievanie,streľba a otravovanie ostatných.
Rodina:
Treba podotknúť že okolnosti jeho narodenia sú nejasné, na extranete sa okrem pár novinových článkoch o odhodenom turiánčati, zabalenom a nepoškodenom úradnom liste s menom a priezviskom a mŕtvej asarijke ktorú rozomleli náboje z brokovnice sa pri ňom nenašla žiadna iná zhoda. Do svojich 3 rokov vyrastal v adoptívnej asarijsko-turiánskej rodine na Altakirile.

Matka (Adoptívna): Aehiala Vasmeni, turiánka
Otec (Adoptívny):  Lisette Vasmeni, asarijka

Záznamy v trestním rejstříku:
Na veľké prekvapenie všetkých ktorý očakávali dlhý zoznam, je prázdny.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #17 on: June 21, 2013, 03:12:56 PM »

(npc, volně k užití)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Kule Trh

Rasa: volus
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2110
Místo narození: Irune

Pozice: Šéf logistiky, provianťák.

Předchozí zaměstnání:
Irune:
2145 – 2150: finanční poradce pro obchodní společnost TransIrunia
2150 – 2152: účetní a finanční poradce pro přepravní společnost Illium Goods&Trade Inc.
2152 – 2160: finanční a obchodní poradce syndikátu Volus Galaxy Export/Import

Citadela:
2160 – 2182: obchodník na Intergalaktické burze
2182: obchodní manažer pro společnost Citadel Travel Agency

Profesní předpoklady:
- 2145 obhájen titul M.Vol na Irunské obchodní universitě
- 2150 získán obchodní certifikát Free Trade, který umožňuje držiteli obchodovat v rámci jednotlivých galaktických území
- 2155 získán certifikát Master Finance&Account
- 2160 udělen přístup a oprávnění využívat Intergalaktickou burzu
- 2167 umístění v první stovce nejúspěšnějších makléřů Intergalaktické burzy
- 2169 absolvování kurzu Dynamický obchod v praxi
- 2172 získání certifikátu IGB Premium Access pro předností obchodní práva na Intergalaktické burze
- 2175 získání titulu Master Accounter (Galaktické universita na Citadele)
- 2180 získán titul Master Financial manager (Galaktická universita na Citadele)

Další dovednosti:
Logické uvažování, výjimečné analytické schopnosti, expert na dynamický obchod, znalost účetních a finančních systémů většiny galaktických národů, výborný přehled v Intergalaktické burze a dokáže v prosinci sehnat jahody mnohem snáz, než Maruška nebo kdokoliv jiný z dvaadvacátého století.

Biotika: žádná
Implantáty: žádné
Vzhled:
Vzhledem k nepřetržité přítomnosti ochranného skafandru je Kule Trh vizuálně snadno zaměnitelný s jakýmkoliv jiným příslušníkem svého rodu.

Psychologický profil:
Kule Trh se pohybuje celý svůj život ve světě čísel a vzorců a proto je schopen téměř vše převést na tyto abstraktní veličiny. Neustálá soustředěnost a (pro obyčejného smrtelníka) nesrozumitelné myšlenkové pochody často komplikují vzájemnou komunikaci. Jediná emoce, kterou lze z chování Kule Trha vyčíst, je lehce zrychlený dech (tlumený respirátorem), když se až příliš nechá unést svými výpočty.
Své nedostatky vynahrazuje výborným analytickým myšlením, které často hraničí až s vražedně logickými úvahami.
Nedokáže rozpoznat ironii a význam pojmu smysl pro humor mu naprosto uniká.
Pohrdá obchodníky, kteří jsou ochotni smlouvat, a nezdráhá se toho využít.

Záliby:
Sledování a předpověď vývoje společností a obchodních transakcí v rámci Intergalaktické burzy v reálném čase.
Využívání dynamického obchodování v praxi.

Rodina: Rodiče Vala Molto a Kudo Trh, sourozenci žádní.

Záznamy v trestním rejstříku: žádné
Logged

Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #18 on: February 24, 2016, 02:33:35 PM »

(npc, práva na tuhle postavu umřela společně s Arianusem, takže volně k použití)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Aegohr Ghalia Nasurn Maelon Ishtari Telwin aka prostě Telwin



Rasa: Salarian
Pohlaví: muž
Rok narození: 2170
Místo narození: Aegohr

Pozice: Šéfinženýr Devany
Předchozí zaměstnání: Vědec a technologický inženýr
Profesní předpoklady:
Trhlý Salarian, který povětšinu svého života věnoval prací po loďařských konzorciech. Hlásil se ke službě u STG. Třikrát. Jako nejvyšší kariérní úspěch lze považovat účast na průzkumu xenotechnologického nálezu trosek proteánského křižníku.

Další dovednosti: Střelba těžkých pistolí a brokovnic. Schopnost popsat problém do půl minuty (porozumění nezaručeno). Optimismus okolo věcí a situací, nad kterými každý jiný zapláče
Biotika: ne
Implantáty: Omni-tool Nexus

Vzhled:
Telwin je mírně vyšší Salarian s pro svou rasu typickým úsměvem a roztěkaným pohledem. Stále sebou nosí malý batůžek s opravárenskými nástroji. Tvář už má lehce vrásčitou, stres mu očividně nesvědčí.

Psychologický profil:
Máte ho chuť zabít aspoň jednou denně. Ve všem vidí tu "lepší" stránku, není nic, co by stálo za to se omluvit (občas jsou jeho poznámky lehce drzé, s kritikou taky neuspějete). Je značně upovídaný, má sklon vše komentovat, do všeho se cpát, o vše se zajímat. Stres a krizové situace mu dávají ekcelovat, leč špunty do uší jsou nutné minimum; abyste oba přežili ty jeho kecy. Čtyři z pěti spolupracovníků raději doporučují izolepu.
Je diagnostikovaný apeirofobik.

Záliby:
Rýpání se v lodní technice, nevhodné komentování ještě nevhodnějších situací, extranet. Přeborník v šachu - lidské šachy považuje za výzvu hodnou housenky, ale navadí mu v nich proškolit kohokoliv, kdo se s ním odváží si zahrát.

Rodina: až příliš rozvětvená a početná. Neptejte se. Zabít se můžete i z ušlechtilejších věcí než je zoufalství z toho že poté nesklapne...
Záznamy v trestním rejstříku:
Tři zamítnutí o přeložení a výcvik STG

Historie:
2183 CE - Zaměstnán ve společnosti Perunica Express jako šéfinženýr na lodi Devana
2186 CE - Zapojil se do bojů proti Reaperům. Smrtelně zraněný se zastřelil pár okamžiků po vítězství galaktického společenství.
Logged
Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #19 on: February 24, 2016, 02:36:31 PM »

(npc, bývalá postava hráče druhé vlny, k použítí kýmkoliv)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Salvis T'Rias



Rasa: asari
Pohlaví: asari
Rok narození: 2115
Místo narození: Lesuss

Pozice: Kapitánka Devany, šéfka bezpečnosti tamtéž
Předchozí zaměstnání: armáda, žoldák
Profesní předpoklady: výcvik s ostřelovacími puškami, infiltrace, standartni asarijský vojenský výcvik
Salvis byla cvičena pro speciální jednotky ostřelovačů. Dokáže splnit úkol bez povšimnutí a pokud je potřeba je v omezené míře schopna vést partizánskou válku.
Motivace: Stála, dobře placená práce s malou pravděpodobností smrti.

Další dovednosti: ošetření drobných zranění
Ve výcviku se naučila ošetřit menší zraněné od šrámu až menší zlomeniny. V menší míře dokáže ošetřit i zranění od kulek pokud nejsou vážná a nevzniknou nějaké komplikace.
Biotika: Ano
Základní používáni biotiky zvláda jako každá jiná asarijka, ale spiše se spolehá na zbraně.
Implantáty: standartní asarijské

Vzhled: Klasický fialový vzhled asarijek. Odlišuje se ovšem namodralými kruhy okolo očí a tetováním.

Psychologický profil: Salvis by se nelišila od ostatních asarijek, kdyby ji nepotkala rodiná tragédie. Vyrůstala na malé kolonii se svoji matkou, která byla doktorka. Když vstoupila do armády, její matka se rozhodla kolonii také opustit a ujmula se pozice lodního lékaře na transportní lodi. Po nějaké době byla loď přepadena v soustavách Terminus piráty a Salvisina matka pří útoku zahynula. Po zjištení této události Salvis nebyla již jako dříve. Uzavřela se do sebe a její jedinou touhou bylo dopadnout ty, jež byli zodpovední za smrt její matky. Když zjistila, že asarijské úřady incident označili za nehodu, protože vyšetřování v soustavách Terminus mohli poškodit asarijské zájmy, rozzuřila se a odešla z armády. Přidala se k žoldácké skupině, doufajíc, že se jí podaří piráty najít. Po několik let přepadávala lodě, ale pachatele nenašla. Paradoxně se stala tím, koho tak nenáviděla za smrt své matky.
Jednou se svojí skupinou zašla příliš daleko. Pokusili se přepadnout voluskou obchodní loď u hranic prostoru Rady. Ta vyslala signál blízkým vojenským lodím a Salvis při boji přišla o celou posádku. Se štestím unikla a začala si uvědomovat, že takto se nikdy nepomstí. I když je stále uzavřená osoba, hledá nové zamestnávání a čeká na svou chvíli.
Nesnáší vorchi, kteří ji přijdou odporní a intuitivně předpokládá, že to vorchí piráti ji připravili o matku. Podobně chová paranoidní nesnášenlivost ke kroganům.

Záliby: střílení hlodavců, poezie, náboženství bohyně Athamy

Rodina:
Matka - Ravel T´Rias zabita piráty v systému Terminus.
Otec - Oris Krial (turian) zabit aliancí ve válce prvního kontaktu.

Záznamy v trestním rejstříku: vyšetřována za pirátství

Historie:
2183 CE - Zaměstnána ve společnosti Perunica Express jako kapitánka Devany a současně její šéf bezpečnosti
Logged
Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #20 on: February 24, 2016, 02:44:17 PM »

(npc, k použití, v drabble je určitě jak dopadne, takže bacha)

Plné meno: Alexandrus Glawhyllian Desolas Arterius



Rasa: Človek
Pohlavie: Žena
Rok narodenia: 2162 CE
Miesto narodenia: Nemenovaná nákladná loď, v tom čase Serpent Nebula (Citadela)

Pozícia, o ktorú sa uchádzate: Technik / Bezpečák
Predchodzie zamestnanie:
- Štúdium v Akadémii Jona Grissoma (na orbite Elysia)
- Základný vojenský výcvik Aliancie (Zem) + Vysoká škola Technická (Zem)

Profesné predpoklady:
Veľmi uspokojúce znalosti v kódovaní a hackovaní, s počítačmi a inou poloautomatickou technikou by sa dali znalosti označiť ako nadpriemerné, taktiež v oblasti umelej inteligencie, podpora na bojovom poli solídna (bez svojho droida je „stratený prípad“ )

Motivácia: Túžba precestovať mnoho exotických planét, (hlavne) spoznať množstvo turiánov ktorý sa ju nepokúsia zožrať alebo v lepšom prípade ušlapať. Natožto jej tichej povahe vyhovuje odľahlosť tejto spoločnosti kde nieje toľko byrokracie a politici sa nehemžia na každom voľnom rohu.

Ďalšie znalosti:
Zbrojný preukaz
Dobrá vizuálna pamäť
Absolútna loyalita = vždy poslúcha rozkazy

Biotika: Pozitívne, potenciál obstojný
Implantáty: Biotické implantáty L3

Vzhľad:
Vysoká približne 159,5 cm, relatívne štíhlej postavy. Tmavomodré oči, veľmi bledá pleť. Vlasy v prirodzenom hnedom odtieni s tmavými červenými pásmi, melírom. Neholduje móde, nenosí náušnice. V službe nosí dokonale upravenú uniformu ktorá vypadá ako keby ju práve vytiahli z čistiarne, vlasy začesané dozadu podľa možnosti vždy čo najviac rozpustené. Civilné oblečenie obsahuje jedny k nohám dlhé nohavice zpravidla tmavej látky, jedno tričko ľubovolnej farby bez obrázkovej potlače, jednu o číslo väčšiu mikinu čiernej farby. Vlasy nosí rozpustené s cestičkou alebo s dvomi copmi po bokoch hlavy (vzhľadom pre hustotu vlastou slúžiaca ako univerzálna čiapka).

Psychologický profil:
Pravá rodina neznáma, týždeň po narodení bola adoptovaná párom postarších turiánov ktoré si svoje odslúžili v vojne prvého kontaktu. Detstvo strávené v tak prísnom prostredí z nej spravilo veľmi loyálnu a tichú spoločníčku. Vďaka talentu na biotiku ktorý sa zistil v jej piatich rokoch jej bolo zaplatené štúdium na Grissonovej Akadémii kde bola podľa profesorov jedna z tých ktorý mali najväčší potenciál. Štúdium dokončila po deviatich rokoch s veľmi dobrým prospechom, napriek odporúčaniu profesorov na pokračovanie v štúdiu odišla na Zem kde ju otec zapísal do Vojenskej školy, kde za dva roky dostala základný tréning zo zbraňou, ďalej v štúdiu nepokračovala, neplánovala sa pripojiť k Aliancii ako vojak. Natožto išla na tretie a posledné štúdium ktoré absolvovala na Vysokej škole technickej s výbornými výsledkami. Jedenkrát ju počas štúdia poslali do terénu v boji proti pirátom, toho času batariánom kde sa osvedčila ako podpora„ktorá vie odstreľovať hlavy jednou rukou a tou druhou opravovať komunikácie“.
Je to veľmi pracovitá osoba ktorá väčšinu svojho života zasvätila štúdiu a práci a zmysel jej života je večne poslúchať inú, vyššiu autoritu. Na oko vypadá odmerane a utiahnuto, hoci vzhľad môže klamať. Nerada sa stýka s cudzími ľudmi a co-operácia je slovo ktoré má význam len keď pracuje s svojím droidom (ktorý je programovaný ako zvedavá svietiaca guľa ktorá vie hovoriť a o všetko sa zaujíma) alebo s niekým koho pozná dlhšiu dobu. Získať jej dôveru je celkom jednoduché, v súkromí je veľmi priateľská a veselá osobnosť. Nadovšetko xylofilná osobnosť, musíme dodať. Priťahujú ju všetky „jašteričie“ typy, od turiánov k salariánov cez drellov až ku kroganom. Dodatok, pre známeho spraví všetko čo im vidí na očiach hoci za to očakáva rovnako hodnotnú odmenu, v prípade že bola ale oklamaná dokáže plánovať pomstu celé týždne a mesiace kým nevymyslí niečo, čím by dotyčného zrazila nadobro na kolená.
Je alergická na banány. Fóbie z pátku 13.
 
Záľuby: Počúvať hudbu, hrať hry na extranetu, čítanie, písanie, kresba.

Rodina:
Adoptívny otec: Mehryik Arterius
Adoptívna matka (priezvisko je pôvodné): Lanrien Desolas

Záznamy: Ako biotik má svoj záznam v systéme, inak je bezúhonná.

Histórie:
2183 CE - zaměstnána ve společnosti Perunica Express jako tehnik na lodi Devana
2191 CE - zemřela, při pietním navšítvení hrobu TJ na Tuchance, na následky koitu s kroganím battlemasterem
Logged
Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #21 on: February 24, 2016, 02:47:16 PM »

(ještě nějakou dobu půjde použít, ale na rozhraní 2183/2184 ze společnosti odejde)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Caesar



Rasa: Turian
Pohlaví: Muž
Rok narození: 2140
Místo narození: Palaven

Pozice, o kterou se ucházíte: Člen bezpečnosti
Předchozí zaměstnání: Lovec lidí a všech ostatních emzáků
Profesní předpoklady: Skvělý sniper, umí přežít v těžkých podmínkách, orientace v terénu
Motivace: Chce si odpočinou od hlednání  a zabíjení nejrůznější chátry. Proto se rozhodl pro tuhle společnost a také by se nebráli kdyby konečně našel ženu podle jeho gusta-tichá avšak vtipná a charismatická, sexuálně ctižádostivá a také se neštíticí špinavé práce.

Další dovednosti: Má zálibu v boxu, má pověst skvělého kuchaře, grill ovládá stejně dobře, jako svou pušku a jeho varrení steaky jsou jeho chloubou.
Biotika: Ne
Implantáty: Ne

Vzhled: Vysoký turian, tělo hubenější postavy a pokryto jizvami. Černé oči a černo-modrá pleť. Jako každý Turian je hrdý na svou zbroj se kterou toho dosti zažil, a kterou neustále nosí ať už popíjí v baru a nebo se stává vykonavatelem smrti.

Psychologický profil: Málomluvný, melancholický introvert. Rád pracuje pod stresem a miluje když mu v žilách proudí adrenalin.

Záliby: Černý humor, mnohdy trochu za hrnanou, zadumané procházení se surealistickým prostředím. Také má rád nejrůznější časopisy o zbraních a přežití v divočině. Vždycky ho fascinovala Tuchanka a sní o tom že se tam jednou vydá, postaví si tam přístřešek a bude lovit varreny.

Rodina:Otec byl zabit během války prvního kontaktu. Matku, sekretářku v C-Sec na Citadele, zabila náhle rakovina. Sestra žije na Illiu se svou asarijskou přítelkyní, se kterou však Caesar nevychází, a už se tři roky neviděli
.
Záznamy v trestním rejstříku:
Pokuta 5000 kreditů za rozpoutání bitky v podniku Flux.
Pokuta 7000 kreditů za vyvolání bitky v klubu Očistec.
Pokuta 12 000 kreditů za vyhrožování Salariasnkému obchodníkovy smrtí v opilosti.

Historie:
2183 CE - zaměstnán ve společnosti Perunica Express jako člen bezpečnosti na lodi Devana. Krátce po jeho první misi mu je z výsledků vstupní prohlídky diagnostikována stejná rakovina, která stála život jeho matku. Odmítne komplikovanou léčbu, která má malou šanci na úspěch, podnikne ještě pár misí ve společnosti a pak dobrovolně ukončuje pracovní poměr, odlétá navštívit svou sestru, se kterou se loučí a vydává se splnit svůj sen o kempování v divočině Tuchanky a lovení varrenů.
2186 CE - během války s Reapery je nahlášeno nalezení ostatků mrtvého turiana s Caesarovo ID v ručně postaveném srubu hluboko v poušti.
Logged
Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #22 on: February 24, 2016, 02:50:08 PM »

(může použít kdokoliv, jeho hráč se už neobjeví)

Meno, priezvisko a jeho ekvivalenty:  Asgarot Solyus



Rasa: Drell
Pohlavie: Muž
Rok narodenia: 2157 CE
Miesto narodenia: Kahje

Pozícia o ktorú sa uchádzam:
Zdravotník/Bio-inžinier
Predošlé zamestnanie:  
2179 – 2180 – Eden Prime – Bio-vedecký prieskum flóry
2180 – 2182 – Omega – Zdravotnícka klinika Red Cross

Profesijné predpoklady:
Absolvent zdravotníckej akadémie na Citadele. Skúsenosti so strelnými a chemickými zraneniami, vírusovými ochoreniami, bakteriálnymi a pohlavnými ochoreniami. Doktoráty s mikrobiológie, bio–fyzikálnej chémie a xenobiologických vied.
Ďalšie schopnosti:
Zbrojný pas na malorážne zbrane, drellské bojové umenie. Hrá na violončelo.
Motivácia:
Pomoc tým ktorý si sami nepomôžu.
Možnosť výskumov a prípadne vlastné laboratórium.
Dobrodružný charakter tejto spoločnosti.

Biotika:
Nie
Implantáty:
Omni-tool

Vzhľad:
Výška 198 cm (aj na Drella je to veľká výška), netypické svetlomodré sfarbenie pokožky. Atletická dobre udržiavaná postava (pravidelné cvičenie „Thuru“ čo je špeciálne bojové umenie drellov). Dlhá štíhla tvár, oblé menej výrazné lícne kosti, ostrí nos, pomerne široká brada a typické čierne oči (len ťažko mu s tváre vyčítate čo má na ume). Na pravom predlaktí jazva po uhryznutí (ľudskom), na pravom stehne a ľavom ramene jazva po strelnej rane (to všetko je následok služby na Omege).

Psychologický profil:
Asgarot je veľmi otvorený drell čo sa názorov týka. Nestráni sa otvorene vyjadriť názor na danú situáciu alebo osobu, čo sa mu  nie vždy vyplatí (práve naopak, už neraz ho to zatiahlo do sporov).
Má rád tichšie barové prostredie, kde sa mu dobre rozmýšľa. Nepohrdne ani spoločnosťou ale tú si najradšej vyberá sám a aj to málokedy.
Jeho veľkými záľubami sú čítanie, hudba a štúdium anatómie vyspelých rás.
Čo sa týka jeho povahy, tak tá je výrazne flegmatická. Vo väčšine prípadoch (nevynímajúc ohrozenie života) si zachováva chladnú hlavu čo niektorých ľudí znervózňuje (niekedy až privádza do nepríčetnosti).
Pokiaľ ide o súkromie, je veľmi uzavretý a nerád rozpráva o minulosti. Nikdy nehovorí o rodine.
Obľubuje vína vytvorené ľuďmi na zemi, obzvlášť červené, suché vína.
Záľuby:
Čítanie, pestovanie rastlín (iba okrasných), má rád ľudskú hudbu obzvlášť klasiku a jazz (ako sám povedal „dobre sa mi pri tej hudbe rozmýšľa, nerozptyľujú ma vlastné myšlienky“), ľahká atletika a bojové umenie Thuru, veľký záujem o ľudskú kultúru a históriu.

Rodina:
Matka – Adda Solyus – zomrela pri pôrode
Otec – neznámi
Strýko – Soran Solyus – vychovával Asgarota od narodenia
Súrodenci – žiadny známi
Záznamy v trestnom registri:
Žiadny.

Histórie:
2183 CE - zaměstnán ve společnosti Perunica Express jako zdravotník na lodi Devana
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines