Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: (25. 12. 2012) V klíně mě to kouše  (Read 419 times)
Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« on: July 29, 2012, 12:48:51 AM »

Co na sebe aneb otázka života a smrti

„Tak kterou?“ Hark, turianský seržant, se na ubikaci připravoval k nadcházející akci. Právě řešil klíčový problém, který si zasloužil nejvyšší pozornost.
„Nevím,“ odpověděl mu zamyšleně jeho parťák Birk, „co takhle tu zelenou?“
„Zelenou? Tu jsem si zničil posledně. Teď už mám jen žlutou a červenou,“ opáčil Hark a zatvářil se zoufale.
„Žlutá je pro teplouše, vem si červenou.“
„Díky,“ poděkoval a se soustředěním si ji oblékl. Poté si s Birkem skočil vyzvednout zbraň, nějaké nutriční tyčinky a už seděl v raketoplánu, který si to praskal na cílovou pozici. To, že při výstupu zakopl a zlomil si vaz je už samozřejmost.

Fandom: Mass Effect
Logged
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #1 on: July 29, 2012, 04:15:33 PM »

Válečný fofr (2186)

Mise byla úspěšně za nimi, krom obligátních turianů v červených uniformách nikdo nezemřel a Cerberus dostal po jedné ze tří tlam.
Sotva Narva vylezla z brnění a nechala gethy, ať ho patřičně vyklepou a naleští, odebrala se na ubikace, kde měla domluvenou soukromou zdravotní prohlídku. Stávalo se dost často, že jí kulka protrhla oblek, a i přes sílící imunitu nechtěla riskovat. Navíc péče asarijské lékařky byla ozdravná na více frontách.
Než však cokoliv stihly, přišly nové rozkazy a nová mise, takže byla během chvíle zpátky ve své červené zbroji se zlatými prvky a frustrovaně kalibrovala štíty.
Za tohle někdo zaplatí.

Fandom: Mass Effect
Logged

Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #2 on: December 25, 2012, 07:01:30 PM »

R.U.M. (2184)

„Tak s čím přicházíš tentokrát?“ Filia se ani neobtěžovala zvednout hlavu od speciální edice Fornaxu a nechala nervózního Tj přešlapovat na místě.
„No, hehe, však to znáte, doktorko, s dobrou náladou,“ usmál se od ucha k uchu, ale spíš jen ze zvyku a úsměv se zas rychle vytratil, „a s jednou takovou menší prosbičkou.“
„Hmm?“ je fakt, že toto chování bylo docela nestandardní, ale když je někdo kokot a otráví půlku základny, tak si o to vysloveně říká. A je jedno, kolik času uběhne.
„Mám takové nepříjemné kousavé obtíže… tam dole.“
„Namoč to do ryncolu a všechny obtíže odezní. Navždy.“

Fandom: Mass Effect
Logged
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #3 on: December 30, 2012, 09:33:24 PM »

Legrace s varreny (2185)

Mordin Solus z dlouhé chvíle prohlížel náhodné rozbory moči posádky a našel něco, co ho donutilo pozvednout obočí a analýzu zopakovat. Důsledky by totiž byly vskutku nepříjemné.
Z vybírání nejvhodnějšího postupu ho vytrhl komandér Shepard, který v tu chvíli vešel do laboratoře a pravděpodobně chtěl instalovat nová vylepšení.
Když mu Mordin řekl, že na lodi našel šupinatý svrab, pohlavní chorobu přenášenou varreny, ani se neptal, čí to byl vzorek. Bylo mu jasné, kdo jediný by něco takového mohl přinést, a taky si vzpomněl, že podezřelý se poslední dobou podezřele ošíval. Nezbylo než aktivovat interkom a vyřešit to.
„Kelly? Na slovíčko.“

Fandom: Mass Effect
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines