Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Perunica Express: Zaměstnanci  (Read 8587 times)
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« on: October 16, 2009, 11:10:39 PM »

Zde jsou vstupní dotazníky hlavních postav hráčů. V rámci vesmíru samozřejmě nejde odlišit hráčskou postavu od NPC, ale pro snazší orientaci to tu rozdělíme.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #1 on: October 16, 2009, 11:52:51 PM »

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Narva'Raan nar Vaala



Rasa: quarian
Pohlaví: ženské
Rok narození: 2163 CE
Místo narození: Putovní flotila, toho času někde kolem Betelgeuze

Pozice: kapitán Vesny
Předchozí zaměstnání: první důstojník na Vesně, ještě před tím hlavní technik tamtéž
Profesní předpoklady: Technické nadšení a znalosti nebývalého rozsahu, opraví i to, co by jiný dávno poslal do šrotu, nebo z toho alespoň udělá náhradní díly. Je schopna pouze na základě zvuků diagnostikovat poruchu motorů a bleskově vše napravit. Je expert na práci v omezujících podmínkách a s omezenými zdroji. Její znalosti v odvětví umělé inteligence a kybernetiky jsou rovněž působivé, osobně provedla několik vylepšení na lodích i základně a teď to hodlá rozjet se vší parádou zase.
Motivace: Práce v tolerantním kolektivu, možnost prokázat vlastní schopnosti. Později se k tomu přidala možnost velet vlastní lodi a ještě později rodina, kterou si ve společnosti vytvořila.

Další dovednosti: Ambidexterita, značný entuziasmus a náhled do hydroponiky a xenobotaniky. Základní trénink střelby z pistolí.
Biotika: negativní
Implantáty: negativní

Vzhled: Narva chodí stejně jako každý quarian oblečena ve speciálním uzavřeném obleku, který chrání její tělo před smrtelně nebezpečnými viry. Ten její sestává z černé spodní vrstvy, kterou na většině míst překrývá zeleno-stříbrný vnější oblek s červeným vzorkem. Má jej na sobě prakticky pořád a žádný další obyvatel Canterbury, tedy až na ošetřující lékařku, ji bez něj neviděl.
Opasek je přizpůsobený na umístění ruční zbraně, ale velmi často chodí bez ní, protože ji pravidelně někde zapomíná.

Psychologický profil: Obětavý a vysoce sociální sangvinik s až hyperaktivní snahou se neustále v něčem hrabat a udržovat tak ostatní mimo nebezpečí. Ve společnosti je ráda, ne však příliš dlouho. Ve věcech má ráda pořádek a nejradši by obě lodě i základnu obstarávala sama, aby měla přehled, a lehce ji frustruje do očí bijící fakt, že na to prostě fyzicky nemá žádná bytost v tomhle vesmíru. Nelichotivé poznámky na adresu své rasy ignoruje. Pracuje bez měsíčního platu, pouze za stravu a střechu nad hlavou s tím, že za dva roky služby dostane onen vrak pirátské lodi, který leží v hangáru tři. Těžko říct, co na něm vidí, ale ve svém volném čase ho pomalu dává do pořádku.
Nedávná ztráta blízkého se na ni dočasně podepsala silnými depresemi a výčitkami, ale bylo jí vysvětleno, že za nic nemůže a nesmí se nechávat ničit minulostí, kterou nelze napravit. A tak se vrhla naplno do nového vztahu a na nic moc si nestěžuje.

Záliby: Brouzdání po extranetu, zahradničení, poezie a vylepšování všeho, co jí přijde pod její tříprsté ruce. Je mírně xenofilní a už pochopila, že nemá cenu to skrývat nebo popírat.

Rodina: Pochází z lodi Vaala, kde ji pro matčin nedostatek času vychovával otec. Jen málokdo z jejího okolí dával najevo, že to zvědavé děcko z vedlejší kajuty je dcerou admirála, kterou kvůli novým povinnostem převeleli na novou loď, Tonbay. I přes to, že matku za svůj život viděla až žalostně málo, vyrostl z ní řádný člen posádky a brzy opustila loď, aby se vydala na tradiční quarianskou pouť. Nedlouho poté se potkala s Tulvim a rozhodli se spojit své síly v hledání něčeho cenného, co by mohli přinést zpět. A protože nejcennější věcí Flotily jsou lodě, rozhodla se jednu poměrně velkou získat. Dost velkou na to, aby mohla na její palubu vzít nějakých třicet quarianů a založit tak vlastní rodinu.
Ačkoliv potenciální otec jejího potenciálního dítěte zemřel, vlastní rodinu nakonec založila ještě rychleji, než by si kdy představovala, a to z pozice otce, neboť matkou společného dítěte se za pár měsíců stane Filia Canis, asarijská lékařka.

Záznamy v trestním rejstříku: nejsou, což ovšem vzhledem k pověsti rasy neznamená, že na ni lidé nemůžou koukat skrz prsty
Logged

Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #2 on: October 18, 2009, 08:07:10 PM »

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Grok



Rasa: krogan
Pohlaví: Muž
Rok narození: 1188 CE
Místo narození: Tuchanka

Pozice: Barman
Předchozí zaměstnání: Pirát, žoldák a bojový instruktor
Profesní předpoklady: Vrozený dar a kuchařský talent. Dokáže uvařit cokoliv, z čehokoliv a pro kohokoliv a s přimhouřeným okem se to stále bude moct servírovat v nejluxusnějších restauracích známého vesmíru. Milovník a znalec silného pití, ačkoliv jeho hlavní vášní je již zmíněné vaření.
Motivace pro práci u společnosti: Hlavní motivace pro hlášení se na pozici kuchaře je skutečnost, že už od malička byl Grok učarovaný vším, co se pojilo s vařením a jídlem samotným. Okolí ho však tlačilo k více kroganštějšímu stylu života, tak byl jeho sen o vaření na dlouhá staletí potlačen. Nyní má ale, bez závazků a dluhů, možnost svobodně si vybrat, kam bude svůj život dál směrovat a naskytla se zde příležitost v podobě společnosti Perunica Express.

Další dovednosti: Kroganský battlemaster si za svůj život musí osvojit mnoho důležitých dovedností od střelby ze všeho, co střílí až po rituální šlapání zelí. Grok není výjimkou a do jeho portfolia dovedností patří jak již zmíněná střelba a šlapání zelí tak také kontaktní boj holýma rukama či improvizovanou zbraní, stopování, taktika, zastrašování, mučení,…
Má slušné povědomí a historii a skutečně za to z části může skutečnost, že se většiny významných událostí v posledním tisíciletí zúčastnil ať už jako pozorovatel nebo angažovaný. Ani znalosti ostatních galaktických ras a jejich kultura mu nejsou cizí. Od objevení lidí se však stali jeho hlavním předmětem zájmu právě oni, ale nerad přiznává, že se nechal strhnout touto módní vlnou.
Nejde říct, že je nějak ohromně talentovaný, ale hraje na Dirgaboo, tuchanský ekvivalent pozemského Didgeridoo.
A neumí plavat.


Biotika: Má docela velký biotický potenciál (jeho otcem je kroganí šaman se silnými biotickými schopnostmi a matka v době těhotenství přežila ztroskotání kroganí vlajkové lodi, kde došlo k masivnímu úniku eeza z reaktorů), avšak nebyl mu nikdy voperován žádný implantát a neprošel žádným komplexním výcvikem.
Implantáty: Nemá voperován žádný implantát posilující biotiku. Kybernetická pravá paže a pravá noha do půlky lýtka.

Vzhled: Obrovský kroganský muž, jehož tělo je pokryto nesčetným množstvím jizev. Rudé oči, pokožka přecházející do odstínů hnědé a červené, naznačující jeho stáří. V obličeji má mnoho hlubokých starých ran prozrazujících, že byl kdysi v nesprávný čas na nesprávném místě. Už dlouho na sobě neměl bitevní zbroj a doufá, že to tak vydrží. Chodí jen v kalhotech a kuchařské zástěře.

Psychologický profil: Grok je co se týče psychiky zvláštní jedinec, který zcela nezapadá do škatulky „běžný krogan“. Stejně jako většina zástupců jeho druhu i on je impulzivní a tvrdohlavý, ale pokud je mu dokázáno, že nemá pravdu, dokáže uznat svou chybu. Není samotář, ačkoliv k tomu byl několik let nucen, a rád se obklopuje přáteli. Má rád legraci a aktivně se snaží udělat svůj život i život jeho blízkých hezčím a v případě nebezpečí je bezhlavě chrání.
Často je trochu obhroublý, ale i přesto stále gentleman, který ocení dámskou společnost a umí se k nim chovat. Netrpí xenofobii, naopak někdo by ho mohl označit za heterosexuálního xenofila, ale z principu se jak verbálně tak nezřídka i fyzicky o turiany. Trpí mírnou formou Utomatonofobie a strachem z jehel.

Záliby: Jídlo a kočky – syrové, alkohol, historické pozemské filmy (Limonádový Joe, apod.), hudba, přátelé.

Rodina: Prapraděda lovil v tuchanských oceánech žraloky, Praděda byl údajně řezníkem během nukleární zimy na Tuchance a vymyslel krájený chleba. Babička byla náčelnicí klanu, který se nabídl spolupracovat se Salariany na genophage. Matka vojevůdkyně, otec šamanem v exilu. Asarijská dcera Ilien, kterou však nikdy neviděl a neví, kde je jí konec.
Záznamy v trestním rejstříku: C-Sec si o něm vede skoro tří terabitový záznam obsahující od drobných přestupků vůči autoritám po únosy transportních lodí a turianských křižníků. Od roku 2182 do roku 2184 má zákaz vstupu na Citadelu.

Historie:
1188 CE - narodil se na Tuchance vojevůdkyni Bílé Rujxe z klanu, jehož jméno se nevyslovuje, a potulnému šamanovi, kterého odsoudil k smrti každý náčelník, jemuž propůjčil své služby. Ze začátku těhotenství Rujxa přežila nehodu své lodi a úník velkého množství eeza z jádra. Grok byl jediným potomkem, který přežil těhotenství. Svého otce nikdy nepoznal.
1321 CE - prodán batarianskými otrokáři majiteli hospody U Tvý mámi, kde dělal vyhazovače.
1323 CE - za své služby se mu podařilo získat zpět svou svobodu a dává se na dráhu nájemného lovce.
1438 CE - operuje v bandě Špatnej nápad s batarianem Bakou a asarijkou Simi.
1546 CE - Grokovým klientem se stavá batarianský politik, na jehož popud se dopouští několikánásobné politické vrařdy, když v online debatě vystřílí všechny jeho oponenty.
1621 CE - dává se na dráhu lupiče drahokamů a dává dohromady partu stejně smýšlejících nadšenců, kteří si začnou říkat Black Hole Pocket. Členem je stará známá Simi a o osm generací mladší potomek Baky, Juko.
1689 CE - část party podrazí zbytek, který za to málem zaplatí životem. Pomsta na sebe nenechá dlouho čekat.
1718 CE - vystřílí plné kino při firemním promítání společnosti Finance&Energy Corp.
1722 CE - Grok společně s batarianem Gerou, quariankou Tokou a turianem Vepou z Black Hole Pocket jsou pozváni jako čestní hosté na sjezd klenotníků z celé galaxie na Ilumu.
1754 CE - Black Hole Pocket přicházejí o Vepu výstřelem nájemného zabijáka najatého konkurencí.
1755 CE - Black Hole Pocket věší na hřebík a vracejí se opět k žoldáctví.
1789 CE - banda žoldáků se rozrůstá a dokonce si je začínají najímat vlády okrajových soustav na odstraňování problémových rivalů a politických odpůrců.
1821 CE - většina bandy je mrtvá po ech obtížné zakázce, a tak si dává Grok několik let odpočinku.
1852 CE - přimotá se k vorchím zápasům a začne trénovat jednoho bojovníka, která za krátko dostane jméno Obušek.
1853 CE - Obušek jde do důchodu, a tak se Grok vrací k řemeslu. Asarijka Simi nesmí chybět.
1854 CE - dostal se do Top 5 amatérských kuchařů v pořadu Galaktický Master Chef.
1894 CE - Grok se Simi jako jediní z bandy přežijí zásah asarijského komanda.
2062 CE - svěří se Simi s tím, z jakého klanu pochází. O několik dní později je jí a ostatními členy bandy zrazen a na základně zakázky od Blood Packu je mu useknou pravou ruku a předohodí ho hladovým varrenům, kteřří mu ohlodají nohu do půlky lítka. V bojovém šílenstí se mu nějak podaří zabít jak varreny, tak své bývalé přátele. Nalezen C-Secem a postaven před soud za všechny zločiny, které na něj za staletí měli.
2062 CE - stává se bojovým instruktorem ve výcvikovém středisku vrámci projektu Citadely, kde si bude odpykávat stoletý test.
2182 CE - odchází jako svobodný krogan. Kvůli menším nedorozumění je mu soudně zakázán vstup na Citadelu na dva roky.
2182 CE - zaměstnán ve společnosti Perunica Express jako staniční kuchař a barman. Při nasazení Vesny na misi je lodním kuchařem.
2182 CE - během první mise se neplánovaně ocitnou z kurzu a jsou sestřeleni. Za hrdinství, utržení těžkých zranění a záchranu zbytků lodi a posádky je on a hrstka dalších členů posádky vyznamenán diplomem od pana ředitele.
2182 CE - dostává další diplom za neohroženou obranu základny a "záchranu" kapitánky Raan, při obléhání základny ghety.
2183 CE - výprava na Tuchanku za získáním bitevní zbroje.
2184 CE - dostane smrtelnou dávku gama záření
2185 CE - začíná sepisovat kroganí kuchařku, stará se o tři vorchí děti, bratry, Sašu, Ilju a Jožina
2186 CE - z první ruky je s Vesnou svědkem vyloupnutí Reaperů na území batarianské hegemonie.
2186 CE - společně s několika členy Perunica Express se stává členem elitní výsadkové jednotky, kteří po celé galaxii bojují se šmejdem z vesmíru.
2186 CE - v soudný den, při výsadku na Zem, zabloudí a zřítí se s Narvou v Moskvě, kde jsou vzpruhou pro místní odboj a v posledních okamžicích války se jim dvěma podaří v tanku T-10M poslat k zemi Reapera devastujícího město a okolí

Logged
Zdravotnice nadrbaná
Megapsáč
*


Posts: 123
Mobile Asari Surgical Hospital
« Reply #3 on: September 08, 2010, 06:25:48 PM »

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Saphyria Sefiachat



Rasa: asari

Pohlaví: asari

Rok narození: 2143 CE

Místo narození: Citadela

Pozice: Zdravotník na Vesně

Předchozí zaměstnání:
2159 - čašníčka
2163 - Dantius Corporation - pracovníčka vo výrobe.
2168 - Dantius Corporation - sprievodkyňa a obchodná zástupkyňa
2175 - Dantius Corporation - zástupkyňa vedúceho oddelenia pre biotiku a biotickú farmáciu.
2179 - Lekárska klinika v prezidiu Citadely - zdravotníčka/opatrovateľka
2182 - Perunica Express - zdravotníčka na palube lodi

Profesní předpoklady:
Tri roky praxe s ošetrovaním takmer všetkých druhov zranení: od zlomeného nosa či končatiny pri bitke v bare, až po postrelenie roznymi druhmi zbraní.
Medigel dokáže divy.
Další dovednosti:
Vodičský preukaz na osobné vozidlá a motocykle.
Kedysi strieľala z pištole, tiež cvičila boj na blizko, nože, tyče, palice - tým všetkým vie prípadného protivníka nemilo prekvapiť.
Biotika na vysokej úrovni.
   
Biotika: ano
Implantáty: klasické asarijské implantáty

Vzhled:
Až na svoju výšku, iba 163cm, je to asarijka ako každá iná.
Bližší pohlad však napovedá, že majteľka nieje zrovna makový kvietok. Pevná postava a odvážny pohľad trochu kazí dojem strateného dievčatka kdesi na ulici.
Túto realitu však často zahaľuje vzdušnými, farebnými šatmi, make-upom a doplnkami.
Občas sa však stane, že jej v bare nechcú predať ani pohár vína.

Psychologický profil:
Je odvážna a obetavá. Nie zrovna vodcovský typ, no ako zdravotníčka, schopná rýchlych a pre jej pacientov životne doležitých rozhodnutí.
Je typický sangvinik. Miluje spoločnosť. Dokáže premeniť každú prácu v zábavu.
Je vždy ústretová a optimistická. Od najútlejšieho detstva je zvedavá a veselá, dokáže sa hrať so všetkým, čo je po ruke, má rada spoločnosť. Jej charisma a prekypujúca osobnosť k nej neustále priťahuje ľudí.
Zatiaľ čo ostatní iba hovoria, ona rozpráva príbehy. Najľahší spôsob ako ju objaviť je zistiť, kto v ktorejkoľvek skupinke ľudí rozpráva najčastejšie a najhlasnejšie.
Túži byť stredom pozornosti a vďaka svojmu rétorickému talentu je dušou spoločnosti.
Dobre si pamätá farby, na rozdiel od mien a iných faktov.
Má vrodený zmysel pre dramatickosť a občas sa rada predvádza,či hrá scénky.
Má naivnú povahu a i v dospelosti si zachováva odstup od "nudných dospelých".
Je citová, bezprostredná a otvorená, prekypuje optimizmom a nadšením takmer pre všetko.
Odjakživa chce všetko vedieť a tajomstvo u nej vyvoláva šialenstvo.
Bez váhania dokáže ponúknuť svoju pomoc, nedomýšľa však dôsledky svojej ochoty.
Dokáže začať hovor s každým, kto je po ruke a hneď sa stane vašim priateľom.
Nedokáže pochopiť, že by mala nejaké zásadné povahové vady.
Niekedy si neudrží pusu na uzde. Nevie počúvať. Skáče ľuďom do reči a často odpovedá za ostatných. Málokedy dokončí prácu v stanovenom termíne.

Zamilovala se do Glaw (?!)

Záliby:
Surfovanie po extranete, konzumácia všetkych druhov čokolády, degustácia vína, jazda na rýchlych strojoch, občas nejaká tá hudba a tanec, ale len pri výnimočných situáciách. V poslednomn čase so záľubou trénovala s kuchárom a druhou zdravotníčkou sebaobranu

Rodina:Matka Rahi Sefiachat, sestra Jessah, obe už nevidela zopár rokov.

Záznamy v trestním rejstříku: Pár pokut za prekročení rýchlosti.
Logged
Knihovník
Psáč
*


Posts: 53
Don't Aria with fuck
« Reply #4 on: January 18, 2013, 04:47:10 PM »

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Alice Kozlovova



Rasa: člověk
Pohlaví: žena
Rok narození: 2159 CE
Místo narození: Čeljabinsk, Země

Pozice: Správce databáze
Předchozí zaměstnání: obsluha aliančního důstojnického klubu Bratstvo, Moskva
Profesní předpoklady: smysl pro pořádek a organizaci, znalost profesní etiky, teoretické znalosti xenopolitologie a mezidruhové diplomacie, znalost aliančních armádních lodních protokolů a bezpečnosti
Motivace: Ubíjená stereotypem neprogresivní kariéry hledá naději na změnu v obchodní společnosti s mezihvězdnou působností. Zkušenosti, konexe, nové možnosti a vyhlídky - to je vše, co si Alice slibuje od práce u Perunica Expressu jako prostředků k novému životu.

Další dovednosti: základní vojenský výcvik Aliance v rámci nedokončeného akademického studia na Moskevské vojenské univerzitě, schopnost ovládat malé ruční palné zbraně, pokročilejší uživatelské znalosti extranetu, orientace v problematice logistiky
Biotika: bez potenciálu
Implantáty: ne

Vzhled: Alice je vysoká 180 cm, štíhlé postavy. Vlasy má barvené na tmavě červený odstín se světlejším melírováním. Zelené oči často zvýrazňuje tmavě zelenými stíny. V obočí a pod rty nosí titanový piercing, úzký krk jí obepíná řetízek se symbolem kolovratu (ostatními rasami i nezasvěcenými lidmi vnímán často jako symbol Slunce či jiné hvězdy). V oblékání dává přednost pohodlnějšímu ošacení, avšak uniformovaný styl jí též není cizí.

Psychologický profil: Dětství strávené jako nejmladší sestra tří bratrů a jediná dcera byrokratického otce a ušlápnuté matky učinilo z Alice tichou a introvertní osobu. Vše se změnilo až na prvním stupni Moskevské vojenské akademie, kde se dostala do prostředí širšího okruhu vrstevníků a vymanila se z výchovného vlivu otce, díky čemuž se Alice ukázala jako komunikativní a diplomatická osoba. Po maturitní zkoušce prvního stupně MVU a absolvování základního vojenského výcviku Aliance však po několika semestrech druhého, akademického, stupně MVU (program Xenopolitologická a mezidruhová studia pro vojenské obory) zanechala, což vypovídá o její nezávislé a často volnomyšlenkářské povaze v rámci přístupu k vlastnímu životu.
Co se postavení k profesním povinnostem týká, osvědčila se však jako pracovitá a svědomitá. Je schopná uznávat autority, plnit rozkazy a to i v případě, že jejich prostředky mohou být v rozporu s jejím přesvědčením. Veškerou zodpovědnost však tiše nechává na zadavateli onoho rozkazu, což může vést k pozdějším konfrontacím.
Od mala je Alice vychovávaná v náboženské společnosti Nového úsvitu rodnověří. Toto náboženské společenství bylo založeno krátce po kontaktu s mimozemským životem jako snaha o ztotožnění lidské společnosti se svými kořeny a uvědoměním si svého vlastního já. Proto se může Alice k mnohým zástupcům jiných ras chovat odměřeně a nedůvěřivě.

Záliby: historie, aktuální politická a společenská situace, studium problematiky terorismu, alkoholické a tabákové produkty


Rodina:
Matka - Olga Kozlovova, žena v domácnosti, Země
Otec - Anton Nikolajevič Kozlov, vyšší státní úředník, Země
Bratři:
- Jurij Antonovič Kozlov, podporučík C4 na alianční lodi Pangor, vesmírný prostor Citadeli
- Alexander Antonovič Kozlov, student S2 Moskevské vojenské univerzity, Země
- Lev Antonovič Kozlov, desátník L4 ozbrojených sil Aliance, Eden Prime

Záznamy v trestním rejstříku: bez záznamu. Několikrát však vyslýchaná jako svědkyně v rámci různých kauz vedených proti armádním členům Aliance.
Logged
Raubíř
Psáč
*


Posts: 42
Gimme rum, gimme!
WWW
« Reply #5 on: June 21, 2013, 02:43:27 PM »

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Pishta z klanu Horthy



Rasa: vorcha
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2170
Místo narození: podlaha kantýny v Modulu 22, Volturno

Pozice, o kterou se budete ucházet: bezpečák
Současné zaměstnání: pirát, arrgh!
Profesní předpoklady: Jako správný pirát umí úplně všechno: vytírat podlahy, umývat nádobí, stavět bomby, zašívat roztrhané hadry, rozebírat bomby, zpívat, házet bomby, střílet, krást bomby, sekat, vařit, vyhazovat věci do vzduchu, rybařit, plundrovat, chlastat, řvát a v neposlední řadě trochu řídit batarianský křižník třídy Ahab.
Další dovednosti: Zásobu adaptivních buněk už vyčerpal, ale pořád dost slušně regeneruje. Díky tomu, že má jeho domovská planeta oproti Zemi víc jak trojnásobnou gravitaci a mnohem větší podíl oxidu uhličitého v atmosféře, je silnější a jeho plíce fungují mnohem efektivněji. Průměrná denní teplota zřídkakdy stoupne nad -10°C, takže i na chlad je docela zvyklý. Má vlastní švýcarák s vývrtkou a umí bojovat šavlí, kterou si ale půjčuje od bráchy, protože víc jich nemají. Rovněž není moc chytrý, takže na bezpečáka se hodí přímo výborně.
Motivace pro práci u společnosti: spoilery

Biotika: ne
Implantáty: V pravém oku má namontovaný ukradený implantát umožňující noční vidění – kombinace zařízení z druhé ruky druhého oka a odfláknuté operace, kterou prováděl lodní kuchař, zapříčiňuje časté výpadky a postižené oko si kvůli občasné přecitlivělosti na světlo zakrývá frajerskou páskou.

Vzhled: Vzhledově naprosto průměrný vorcha, kterého by asi kdokoliv jiný měl problém odlišit od ostatních zástupců jeho rasy. Ke snazší identifikaci může pomoct buď páska přes oko, kterou nosí docela často, nebo jeho trochu větší hrudník – díky mizerné atmosféře na Volturnu mu totiž narostla třetí plíce.
Patří k té části vorší populace, která nemá nijak výraznou pigmentaci; na chladné planetě s minimem slunce to prostě nepotřeboval.
Chodí oblečený do toho, co má zrovna nejmíň děr, byť by to zrovna nejvíc smrdělo. Pirát se přece smradu nezalekne! Při nájezdech na hákované lodě dost často nemá zbraň, nýbrž jenom pirátskou vlajku, ale i s ní dokáže obstojně zabíjet.

Psychologický profil: Nejlépe na něj sedí popiska „submisivní dement“ - jeho hlavním povahovým rysem je totiž to, že se nechá navrtat, vyhecovat a ukecat skoro ke všemu, do čeho ho přemluví nebo dokopou nadřízení. A mezi nadřízené on zahrnuje kromě kapitána a rodičů taky všechny bráchy, lodního hrobníka, kapitánova papouška a automatickou pračku na palubě tři. To samozřejmě neznamená, že se s nimi nepopere, ba naopak. Vorchové ostatně komunikují zejména neverbálně a pořádná bitka je pro ně to samé, co pro lidi debata nad šálkem čaje. Výsledek těchto násilných debat je většinou předem známý, ale tradice je tradice, navíc to paradoxně utužuje kolektiv. Díky upřednostňování této formy komunikace se pak Pishta při verbálním rozhovoru zdá ještě blbější, než ve skutečnosti je, prostě proto, že má dost omezenou slovní zásobu.
Je týmový hráč a s pirátskou bandou Rudých raubířů fungují jako dobře namazaný a dost uřvaný hodinový strojek. Neváhal by za ně položit život, i když těžko říct, jestli by si byl vědom nebezpečí. Rozkazy plní doslova, bez odmlouvání a zpochybňování, zejména ty, ve kterých jde o ubližování batarianům. Ty celkově nemá rád, protože právě batariané se ho pokusili lapit do otroctví a nebýt hromady štěstí a hromady bratrů, sotva by ty okaté parchanty rozsekali na nudle a zrekvírovali jim loď.
Záliby: Strašně rád staví věci, co vybuchují. Od chvíle, co mu jedna taková hračka urvala obě ruce, se dokonce považuje za experta na demolice, a dodnes už s novýma, dorostlýma rukama vyrábí granáty pro zbytek posádky. Neumí číst ani psát, ale rád oboje předstírá, a moc se mu líbí Star Trek: Into Darkness a další filmy ze Země, třeba ty o blýskavých upírech. A taky se mu moc líbí sestřelování nepřátelských lodí. K jídlu má nejradši brambory s rumem.
Jestli mu chcete udělat opravdu velkou radost, sežeňte mu batariana, kterému bude moct vydloubat očička.

Rodina: Klan Horthy, do kterého se relativně plánovaně narodil, a následně Rudí raubíři, smečka vesmírných pirátů na lodi Sandokan, se kterými už pět let brázdí vesmír a moc si to užívají. Tento křižník se sice pomalu rozpadá, ale to jim párty rozhodně nepřekazí.
Na lodi má něco mezi tuctem a padesáti bratry, sestry jen asi dvě, sám to není schopný spočítat, ale se všemi se ochotně a kdykoliv porve až na krev. Kapitán je jeho strýc.
Záznamy v trestním rejstříku: Oficiálně neexistuje ani on, natož jeho rejstřík, ale kdyby ho měl, asi by tam toho měl docela dost.
Logged

S pirátama je všechno lepší, yarrrrr!
Raubíř
Spáč
*


Posts: 19
Gimme ham, gimme!
WWW
« Reply #6 on: June 30, 2013, 12:40:37 AM »

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Fishta z klanu Horthy



Rasa: vorcha
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2171
Místo narození: v krabici asarijského transportéru Biina, který mířil na planetu Niacal

Pozice, o kterou se ucházíte:bezpečák
Předchozí zaměstnání: pirát, arr!
Profesní předpoklady: stejně jako jeho bratr Pishta si prošel celou pirátskou hierarchií, takže krom drhnutí paluby a dloubání kapitánovo holubů z nosu umí uvařit sekyrkovou polívku, vykostit a naporcovat asarijku a plundrovat a pálit plamenometem líp jak IRA.
Další dovednosti: Protože měl zatím docela štěstí, na jeho první opravdu velkou regeneraci ještě čeká. Díky barevné pigmentaci je dobře rozeznatelný v davu a nadprůměrně vyvinutý Střední mozek mu propůjčuje rychlou reakční dobu. Umí se rychle a obratně pohybovat. Zvládá vysoké teploty. Umí šermovat s šavlí i rozbitou lahví.
Motivace pro práci u společnosti: spoilery

Biotika: ne
Implantáty: ne

Vzhled: Výškou a váhou nijak nevybočuje z řady vorchů, avšak díky životu v džunglích Niacalu má výrazně barevnou pigmentaci, která sloužila hlavně k namluvení predátorům, že jeho vorší kořist není k jídlu.
Běžně nosí opasek, ke kterému má zavěšenou šavli, pokud ji zrovna nepůjčil bráchovi. V boji má k oběma rukám přidělaná ústí plamenometu.

Psychologický profil: Vychováván v duchu, „řveš, zemřeš“ se z Fishty stal opatrnější a rozvážněji chlap, než jeho sourozenci, které pak něco většinou sežralo. Vystaven každodennímu nebezpečí smrti se naučil věřit vlastním instinktům, ať už mu říkají sebehloupější věc. Po odcestování na Volturno mu dost otrnulo a na vymrzlé planetě objevil svou lásku k ohni, se kterým si hrál raději, než se svým juniorem.
Stejně jako každý z Rudých raubířů je ochotný pro pirátskou věc položit život a své kumpány by neprodal ani za pikádor.

Záliby: Jak již bylo řečeno, miluje oheň, díky kterému regeneroval nejednu uhořelou pazouru, ale to ho nijak neodradilo. Stačí mu dát do ruky zippo a je od něj na celý den pokoj.
Pije rád pirátskej grog a hraje v kostky, ve kterých se mu podařilo už třikrát prohrát bráchu Pishtu.

Rodina: Klan Horthy a následně Rudí raubíři, smečka vesmírných pirátů na lodi Sandokan, se kterými už pět let brázdí vesmír a moc si to užívají. Tento křižník se sice pomalu rozpadá, ale to jim párty rozhodně nepřekazí.
Na lodi má něco mezi tuctem a padesáti bratry, sestry jen asi dvě, sám to není schopný spočítat, ale se všemi se ochotně a kdykoliv porve až na krev. Kapitán je jeho strýc.
Záznamy v trestním rejstříku: Oficiálně neexistuje ani on, natož jeho rejstřík, ale kdyby ho měl, asi by tam toho měl docela dost.

Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines