Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: (31. 12. 2012) Kalíme jak duha  (Read 339 times)
Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« on: August 04, 2012, 01:21:52 AM »

Žižkovi žáci (2186)

Byla už skoro úplná tma, ale siluetu Reapera na nedalekém kopci bylo vidět stále až příliš dobře. Nikdo z partyzánů netušil, proč přiletěl zrovna sem, když nejbližší strategicky významný cíl byl o půl kontinentu vedle,  ale když už tu byl, rozhodli se ho zaměstnat.
Když přišla kódovaná zpráva, že započala finální ofenziva v Londýně, vyrazili do zoufalého útoku i oni. Na koních, protože o všechny tanky už přišli, ale s bojovým zpěvem, který mrazil krev v žilách. Vytáhli ho ze starých kronik a přišel jim hrozně hustý.
Nakonec to ze všech šedesáti přežil jenom jeden, ale Reapera z Blaníku vyhnali.

Fandom: Mass Effect
Logged
Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #1 on: August 04, 2012, 07:46:35 PM »

Jihočeši, do útoku!

Než se ze Slovenska přesunuli dál na západ, uběhl snad měsíc. Ale moc si nepomohli. Dorazili do Čech, které to od Reaperů taky pěkně schytaly a jako v předchozích zemích se tady taky zakecali.
Zakotvili v supertajném vojenském krytu pod nějakou horou Blaník, kde pili pivo (na rozdíl od kroganích slabota, ale pilo se dobře. Grokovi nejvíc chutnal Pepa Vojtek) a vyprávěli, co se jim stalo v Moskvě a na oplátku jim místní domorodci vyprávěli své příběhy.
Nejvíc jim v paměti utkvěli Husité, kteří nepochopily pravidla guerillové války a před útokem zpívaly prastarý válečný chorál. Kupodivu se dožili konce války.

Fandom: Mass Effect
Logged
Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #2 on: December 31, 2012, 04:11:49 PM »

Axiom (2183+)

Je sice pravda, že Grok o existenci firemního elcora nevěděl do chvíle, než vystřílel polovinu útočících gethů, ale od té doby se to snažil velikánu vynahradit, jak jen to šlo a díky tomu si nejeden člen Perunica Express doplnil velice zajímavé poznatky ohledně fyziologie elcorů.
Tezpal si například přidal dvakrát Tuchanské vindaloo, než poprosil o hasící přístroj a bylo zapotřebí imperiálního galonu ryncolu, než začal zpívat.
Obzvláště poslední poznatek se velice hodil při plánování silvestrovského večírku, kdy Bon pokaždé objednala naddimenzované množství alkoholu, které se vždy jako zázrakem vypilo. Bez okolků jde říct, že Perunica Express uměla kalit jako málokdo.

Fandom: Mass Effect
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines