Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: (27. 12. 2012) Míň vody, víc řepy  (Read 297 times)
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« on: July 30, 2012, 05:45:40 PM »

Dlouhý den (2186)

Byla si jistá, že je to její poslední hodinka.
Z Moskvy zbyla kouřící ruina, všude se válely mrtvoly a zástupy nepřátelských zrůd nebraly konce. Utřela si hledí od zbytků kanibala a hodila granát mezi kráčející rachni. Exploze rozmetala vnitřnosti po okolí a chvíli byl klid, takže měla čas myslet na beznadějnost celé situace. Ráno náhodou dorazila zpráva, že Sanves je ztracen, takže přemýšlení bylo o to černější. Naštěstí, tedy relativně, brzy dorazily další hnusné obludy a bylo na co střílet.
Nakonec to nebyla poslední hodinka, ale poslední den. Trval sice šestatřicet hodin, ale nebyl to poslední den její, nýbrž války.

Fandom: Mass Effect
Logged

Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #1 on: December 27, 2012, 09:09:04 PM »

Zapsat se do historie (2186+)

Po událostech, které se staly během finální bitvy s Reapery se v Moskvě a jejím okolí děly zajímavé věci. Tak například společně s Naděždou se stalo nejoblíbenějším jménem pro novorozené holčičky jméno Narva a spotřeba vodky klesla z důvodu raketově zvýšené obliby groku, před kterým varovaly snad všechny turistické kanceláře, protože byl pro všechny nerusy a nekrogany smrtelně nebezpečný. Na Rudém náměstí hned vedle Lenina a Putina postavili rozvášnění moskevčané sochu podle Grokovi profilovky a každoročně se konaly velkolepé oslavy, během kterých se navařily podle hrdinova receptu hektolitry boršče tak hustého, že by si v něm nezaplaval ani Strýček Skrblík.

Fandom: Mass Effect
Logged
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #2 on: December 30, 2012, 09:33:57 PM »

Gastronomické peklo (2186)

Moskevské peklo mělo i pár světlých chvilek.
Jednou takovou byla velkolepá hostina před očekávaným masivním útokem zombifikovaných zrůdiček všeho druhu. Konala se chvíli poté, co byly odklizeny zbytky útoky posledního, a nejeden milovník nevšedních kulinářských zážitků by si tam přišel na své. A nejeden by se poblil jen z toho smradu.
Rusové prostě vykuchali nádrže z rozstřílených náklaďáků a začali vařit boršč ve velkém. A protože se tahle pochoutka dělá v každé vesnici jinak, nakonec se i tady sešly dokonce celé tři varianty: jedna řídká se zelím a trochou řepy, jedna hustší pro řepofily a jedna s masem.
Jo, krysím.

Fandom: Mass Effect
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines