Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nábor  (Read 2543 times)
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« on: October 16, 2009, 09:35:22 PM »

(možno zaslechnout jednou za pár dní v reklamním bloku na čtrnácti pangalaktických holovizních kanálech)

Nebaví vás již sedět dlouhé hodiny za mrzký plat v kanceláři? Otravuje vás každodenní rutina, nebo je vám na obtíž příliš blízko žijící příbuzný? Chcete zažít dobrodružství v odlehlých částech vesmíru, zastřílet si z moderních zbraní, poznat několik milých biotiků či využít zaměstnanecké slevy na asarisjké tanečnice ve vybraných barech a při tom všem si ještě solidně vydělat?

Máme pro vás řešení!

Podejte si ještě dnes žádost na personálním oddělení společnosti Perunica Express a možná i vás vybereme do tohoto veselého a prosperujícího kolektivu. Nezáleží nám na rase, věku, náboženství či barvě chlupů v nose, chceme pouze odhodlání pracovat pro moderní přepravní společnost značného potenciálu.

Sháníme mimo jiné piloty, techniky, barmana, knihovníka, napravené pašeráky, biotické kouzelníky, obchodníky, šíleného vědce, méně šíleného vědce, naprosto nešíleného vědce, neohroženého průzkumníka, zdravotníka, někoho na papírování a novou asistentku ředitele, neboť ta stará odchází na neplánovanou mateřskou dovolenou.

Pojďte s námi objevovat Traverse!

Nelekejte se následujících divných zvuků, zpráva bude za pár vteřin vysílána i v dalších šesti nejrozšířenějších galaktických jazycích a velštině.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #1 on: January 17, 2013, 02:58:19 PM »

Na extranetových stránkách společnosti je pak v sekci „Pro zájemce“ možné najít následující seznam přednostně hledaných specialistů:

- pilot s osvědčením na fregaty
- navigátor
- zdravotník (xenobilogická praxe podmínkou)
- lodní kuchař (vyžadujeme osvědčení na vaření levo- i dextro-proteinových jídel)
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines