Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Perunica Express: Výstupní protokoly zaměstnanců  (Read 3308 times)
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« on: February 29, 2012, 04:47:42 PM »

Protože ztrátovost je brutální a plné profily lidí, které již Společnost nějakou dobu nezaměstnává, jen zabírají místo, budou tu mít svoji malou stručnou plaketku, aby se na ně nezapomnělo úplně.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #1 on: February 29, 2012, 05:15:14 PM »

Jméno: Messix

Rasa: člověk
Pracovní pozice: vedoucí skladu
Délka pracovního poměru: 0 s


Pár slov k její osobě: Ambiciózní, ovšem až podezřele tajnůstkářská mladá žena, která se nijak neskrývala svými schopnostmi, ovšem jejich prověření v praxi nikdy nepřišlo.

Posudek odvedené práce:
Ačkoliv o pozici projevila velký zájem a na dopis o přijetí reagovala pozitivně, nikdy se nedostavila k podepsání smlouvy. Okolnosti této podivnosti vplynuly až z policejní zprávy.

Důvod ukončení pracovního poměru: Při cestě na základnu, kde měla podepsat smlouvu, se podle policejního protokolu pokusila odcizit značné množství eeza z reaktoru lodi, což je za plného provozu poměrně neslučitelné se životem. Vyšetřování neodhalilo vliv další osoby.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #2 on: February 29, 2012, 05:21:33 PM »

Jméno: Meret Got Aneos Meladora Este Ladron

Rasa: salarian
Pracovní pozice: zdravotník
Délka pracovního poměru: 0 s


Pár slov k jeho osobě:
Šikovný salarian s podezřelou zálibou v hazardních hrách, činný v akademické sféře jako přednášející a účastník několika sympózií.

Posudek odvedené práce:
Nikdy nepodepsal smlouvu, ačkoliv získanou pozici přijal.

Důvod ukončení pracovního poměru: Smrt. Cestou na základnu došlo k nehodě, kdy mu ze zabezpečeného zavazadla unikl vzorek hanarského mokvavého moru. Nikdo z tříčlenné posádky nepřežil, což pro ně možná bylo štěstí.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #3 on: February 29, 2012, 05:35:33 PM »

Jméno: Duncan Trevelyan

Rasa: člověk
Pracovní pozice: záložní pilot
Délka pracovního poměru: cca 17 dní


Pár slov k jeho osobě:
Cílevědomý, ale trochu zbrklý mladý pilot se smutnou minulostí dítěte z Elysia, jehož nadějnou kariéru ukončil hazard kapitána Vakariana.

Posudek odvedené práce:
Jakožto pilot záložní se k výkonu práce nedostal moc často, ale když ano, odváděl dobrou práci a často přicházel s kvalitními návrhy na zlepšení trasy. Bohužel trpěl chronickou nedochvilností a strachem z turianů, takže se proti osudovému rozkazu nijak zvlášť neohradil.

Důvod ukončení pracovního poměru: Smrt. Nehodu na Sharjile sice přežil, ovšem skončil v kómatu, ze kterého se už neprobral. Po marném pátrání po příbuzných vydává staniční zdravotnice pokyn k vypnutí přístrojů.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #4 on: February 29, 2012, 05:41:35 PM »

Jméno: Aur’Valmis vas Alarei

Rasa: quarian
Pracovní pozice: technik na Vesně
Délka pracovního poměru: cca 3 dny


Pár slov k jeho osobě:
Zatrpklý introvert s podivnou minulostí, který s oblibou kolaboroval s cizími rasami. Jeho technického génia lehce zastírá fakt, že díky němu často umírali ostatní. S dalšími quariany na základně se nestýkal, stejně tak s nikým dalším, a to patrně ne proto, že to nestihl.

Posudek odvedené práce:
Nelze posoudit, zpočátku působil dojmem, že ani neví, proč vlastně práci chtěl, a když došlo k příležitosti, kde by své dovednosti použil, nestihl to.

Důvod ukončení pracovního poměru: Smrt. Během nouzového přistání na povrchu Sharjily jej do hlavy zasáhla letící část plazmového potrubí. Hlava se nikdy nenašla.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #5 on: February 29, 2012, 05:57:34 PM »

Jméno: Brian Tyler

Rasa: člověk
Pracovní pozice: navigátor na Devaně
Délka pracovního poměru: cca 2 měsíce


Pár slov k jeho osobě:
Sebejistý floutek trpící díky mizerným implantátům migrénami, jehož působení na Devaně se ale kupodivu obešlo bez větších katastrof ať už materiálních, nebo osobních.

Posudek odvedené práce:
Nijak výjimečný pracovník, své úkoly v rámci mezí plnil, ovšem čas od času vinou nemoci odpadl. Nabízenou a hlavně hrazenou lékařskou péči odmítá. Ačkoliv to testy zatím nepotvrdily, s největší pravděpodobností je otcem dítěte Saten Fersey, což svědčí o jeho minimální morálce.

Důvod ukončení pracovního poměru: Výpověď. Náplň práce neshledával dost dobrodružnou a rozhodl se vrátit k Alianci. Tři dny po odletu ze základny zemřel, když jej v posteli své sedmnáctileté dcery zastihl její nepříliš nadšený otec.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #6 on: February 29, 2012, 06:31:18 PM »

Jméno: Tulvi’Tau nar Freyya

Rasa: quarian
Pracovní pozice: informační specialista
Délka pracovního poměru: cca půl roku


Pár slov k jeho osobě:
Málomluvný, ale dost cholerický frajírek, který rád dával najevo, že něco umí. Choval se nicméně čestně a spravedlivě, takže nebyl tak neoblíbený, jak by se mohlo zdát. Expert na výpočetní techniku a komunikační technologie. Jeho ztráta navíc značně ohrozila i provoz Devany, neboť její kapitánka byla zároveň jeho družkou.

Posudek odvedené práce:
Ačkoliv bylo jeho motivací často vytahování se, účel to splnilo a Tulvi odváděl veškerou práci na výbornou. S většinou vylepšení v sítích na základně přišel sám, je autorem několika bezpečnostních opatření proti útokům kyberpirátů a nechal se slyšet, že teď se do databáze společnosti nabourá už jen on sám.

Důvod ukončení pracovního poměru: Smrt. Zabit gethy při incidentu, kdy pár těchto tvorů uniklo z Perseova hávu a při pokusu dostat se na Noverii spadli na Veles.

Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #7 on: February 29, 2012, 06:31:48 PM »

Jméno: Algernnon de Bray

Rasa: asari
Pracovní pozice: asistentka ředitele
Délka pracovního poměru: 7 týdnů


Pár slov k její osobě:
Jedna z prvních zaměstnankyň ještě za dob, kdy měla společnost dva ředitele a nevlastnila základnu na Velesu. Energická nymfomanka, která si už těmito dvěma slovy získala své místo v kanceláři u Roberta Jonese. Taky trochu manipulativní čubka, ale naštěstí dost hloupá na to, aby se jí nic významnějšího nepovedlo.

Posudek odvedené práce:
Sám ředitel si její práci velice pochvaloval, stejně tak kdokoliv další, kdo s ní přišel do styku. Až audit prokázal, že v podstatě vůbec nic nedělala; tento podezřelý jev se dá přičítat tomu, že v době jejího zaměstnání tvořili drtivou většinu personálu lidští muži.

Důvod ukončení pracovního poměru: Smrt. Jednoho krásného dne nedávno poté, co byla otevřena Canterbury Base, byl v přechodové komoře nalezen velký bílý kvádr ledu. Po jeho rozmrazení byla zároveň zodpovězena otázka zmizení sekretářky, která ráno záhadně nepřišla do práce. Vyšetřování netrvalo dlouho – že měla patrně tam venku s někým domluvenou schůzku, bylo jasné už z toho, že na sobě měla opravdu jen minimum oblečení. Očividně byla tak rozhicovaná, že tak nějak zapomněla na těch mínus dvě stě stupňů Celsia venku a konečně trochu vychladla.
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines