Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Perunica Express: Zaměstnanci (NPC)  (Read 12797 times)
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« on: November 03, 2010, 01:15:22 AM »

(Pro rychlejší orientaci a proto, že sem brzy přibudou bývalí hráči, ale tahle kategorie je v rámci vesmíru samozřejmě nerozeznatelná od kategorie vedlejší.)
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #1 on: November 03, 2010, 02:29:54 PM »

(NPC, odpovědný hráč Narva'Raan nar Vaala)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Filia Canis



Rasa: asari
Pohlaví: asari (tzn. „ženské“)
Rok narození: 2074
Místo narození: Sanves

Pozice: staniční zdravotník na Canterbury
Předchozí zaměstnání:
2088 – 2090: manufaktura v klášteře, Sanves
2090 – 2094: akolyta Společnice, Citadela
2095 – 2112: několik zaměstnání barového typu při studiu medicíny, Thessia
2112 – 2113: studium pozastaveno, zahájen výcvik poněkud opačného charakteru
2113 – 2117: aspirantka na Komando, vesměs trénink ve zbrani, neúspěšný
2118 – 2133: zářná kariéra jako žoldák u Eclipse
2173 – 2178: další etapa příležitostných výpomocí při studiu
2178 - 2179: úspěšné zakončení studií, vedoucí podíl na několika menších výzkumných projektech
2179 – 2182: profesionální kickboxerka při xenobiologické nadstavbě, Thessia

Profesní předpoklady:
Doktorát z xenobiologie, vedoucí projektu Svatý grál (studium účinků telomerázy na jiné živočišné druhy, po půl roce přerušen) a několika dalších. Extenzivní studium xenopsychologie, ovšem bez jakéhokoliv úředního potvrzení.
Nedostatek zkušeností s vedením lékařské práce kompenzován zkušenostmi polního medika pro Eclipse.
Nebojí se použít nekonvenční, neozkoušené, ani naprosto šílené postupy.
Další dovednosti:
Nedokončený výcvik asarijských komand, pár let zkušeností na poli žoldáctví, více než solidně schopná v boji beze zbraně.
Motivace: Perunica Express jí přišla jako ideální kombinace kláštera a nemocnice: pěkně odlehlá a přitom s možností pomáhat lidem i dalším tvorům. Při práci by navíc mohla nadále studovat, a to nejen medicínu, nýbrž i ostatní rasy jako takové. Když pak na Citadele potkala svou budoucí kapitánku, šla by do toho i bez platu. Teď je těhotná a rozhodně nezvažuje odchod.

Biotika: ano, ovšem přes značně pokročilý trénink dost... divoká
Implantáty: krom standardních k užití biotiky ještě retinální implantáty MedEye

Vzhled:
Jediné, čím se výrazně liší od ostatních příslušnic své rasy, jsou obrazce na její tváři, které jde pro jejich značnou intenzitu a barevnost dost špatně přehlédnout. Díky této červené masce je setkání s ní ve tmě místy o infarkt, čehož si je vědoma a přizpůsobuje tomu styl oblékání.
Plus si ve vězení obstarala pár slušivých tetování na oblečením krytých místech.

Psychologický profil:
Mírně schizofrenní cholerik, celý její život je ve znamení konfliktu mezi nekontrolovanou animální zuřivostí a až samaritánskou snahou ochraňovat všechno živé. Otcem byl patrně příslušník nějaké agresivnější rasy, což se na jejím chování odrazilo jak přímo geneticky, tak i nepřímo stigmatem, které si s sebou nosí. Připomínky na tuto adresu zpravidla nese velmi těžce a nedělá jí problémy použít násilí při prvních stopách výsměchu.
Značně frustrovaná ne vyloženě ideálním průběhem studia a rovněž neúspěšným pokusem o vstup do armády, což byl patrně hlavní důvod jejího nástupu mezi žoldáky.
Často dělá ukvapená rozhodnutí, kterých pak ještě dlouho lituje, ale s rostoucím věkem získává značnou rozvahu, podpořenou jak studiem, tak dlouhou dobou strávenou v klášteře. Své působení pro ne zrovna mírumilovnou Eclipse považuje za svá telecí léta a nehodlá se k tomu vracet ani verbálně.

Záliby:
Kickbox a další kontaktní, násilné a vůbec pro křehkou asari dost nevhodné sporty.
Meditační techniky všech ras, náboženství a vůbec.
Odebírá Fornax a nestydí se za to.

Rodina: matka Finita, „otcem“ je Bernardo Vasilli Montenegro Duval (což je vznešené jméno jednoho plemenného varrena, dlouhý příběh), jedináček, v očekávání potomka, jehož otcem je Narva'Raan nar Vaala.

Záznamy v trestním rejstříku:
2099, 2106, 2111, 2129, 2130 - nepřiměřená sebeobrana
2116, 2117 - disciplinární řízení pro napadení nadřízeného
2130 - obviněna z dvojnásobné vraždy, zproštěna viny v plném rozsahu
2133 - 2173 - výkon trestu, Carion (odsouzena za zločinné spolčení a nelegální ozbrojování, po uplynutí poloviny trestu propuštěna za dobré chování)
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #2 on: November 07, 2010, 10:44:20 PM »

(NPC, volně k užití)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Carion Mavare Dar Emmett Lathrop Sonal Ianto



Rasa: salarian
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2160
Místo narození: Carion

Pozice: pilot Vesny
Předchozí zaměstnání:
2171 - 2180: Osobní pilot jejího veličenstva Dalatrass Flai, obchodník s bižuterií, klanový kronikář a šlechtitel motýlů, to všechno naráz a při studiu na letecké akademii.

Profesní předpoklady:
Bleskové reflexy, rychlé pohyby, precizní odhad.
Pilotní osvědčení na všechny salarianské typy lodí včetně dreadnaughtů, většinu lidských civilních strojů a na pozemský Delorean. Získat poslední bylo zdaleka nejtěžší.
Další dovednosti:
Jako všem salarianům mu stačí hodina spánku denně.
Dokáže poskládat origami krogana.
Motivace: Výzva a taky toho měl málo. Rovněž ho k tomu tak trochu donutila Dalatrass, aby měla větší informační síť.

Biotika: ne
Implantáty: ne

Vzhled:
Zvědavě vyhlížející zelený mužíček ne větší než jakýkoliv jiný salarian. Neustále se potutelně usmívá a očima těká po okolí, prsty alespoň jedné ruky pak má neustále potřebu něco dělat, takže minimálně bubnuje o nejbližší pevný předmět.
Žádné zjevné defekty nemá, geneticky se vyvedl, vzhled ovlivňující zranění ještě kupodivu nestilh utržit. Velice všímavý pozorovatel může postřehnout, že mrká lehce asynchronně.

Psychologický profil:
Nadšenec na zabití, jak ho mnozí popisují. Velmi energický sangvinik mající snahu strčit hlavu všude, kam jen může, samozřejmě obrazně řečeno. Vzhledem k tomu, že jeho rodná planeta hostuje značně velkou vězeňskou kolonii, ho to nejednou málem stálo život, leč nepoučil se. Pod tlakem pracuje beze změny efektivity či chybovosti, jen pak má tendence všechno komentovat a ruší tím okolí.
Narozdíl od ostatních salarianů ho příliš nenudí ani diskuse s méně intelektuálně vybavenými jedinci a občas se může dokonce zdát, že si to přímo užívá.

Záliby:
Diferenciální rovnice, mnohorozměrová analytická geometrie a podobná základní matematika.
Doctor Who a další fiktivní cestovatelé časem v literatuře i filmu.
Je až překvapivě vášnivým entomologem, má ve sbírce i obřího mola z Thessie a poslouchá výhradně Beatles.
Umí nejlepší rybí pudink z celého svého klanu a často si jeho přípravu k nelibosti okolí procvičuje.
A jako každý salarian taky rád objevuje věci, do kterých mu ale vůbec nic není.

Rodina: sedmnáct bratrů, třiašedesát bratranců, další tři tisíce osm set dvacet pět příbuzných, které dokáže nejen poznat a pojmenovat, ale pamatuje si i jejich narozeniny, svátky a oblíbenou příchuť pudinku

Záznamy v trestním rejstříku:
Rejstřík je čistý.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #3 on: January 15, 2013, 02:25:02 AM »

(NPC, volně k užití)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Lymbendall (veřejné jméno), Jemuž kvakot škvab se zpěvem zdá (jméno duše) (rád by podotkl, že nebylo ani trochu jeho povinností toto jméno uvádět, leč jako gesto dobré vůle to považoval za vhodné, avšak dovoluje si upozornit, že v případě zneužití této citlivé informace bude nucen použít ostré verbální obrany přecházející v extrémních případech ke skutečně nedobrovolné sekreci látek neslučitelných se životem zlovolného zneuživatele)



Rasa: hanar
Pohlaví: samčí
Rok narození: 2149
Místo narození: Kahje

Pozice: obchodní zástupce, Trident
Předchozí zaměstnání:
2165 - 2166: administrativní pracovník daňového úřadu, Kahje
2166 - 2167: pomocný učitel náboženství v sádkách druhé kategorie, Kahje
2168: učitel náboženství a ekonomiky v sádkách první kategorie, Kahje (rád by zmínil, že nedlouhá doba působení na tomto postu není způsobena jeho nedbalostí, laxností či neúplným pracovním nasazením, nýbrž proto, že jeho nadřízenému patrně seschly coelenteronální septy a jeho promluvy pak byly řádně smíseny s výměšky)
2168 - 2174: pomocný učitel náboženství v sádkách druhé kategorie a příležitostný podomní prodejce čistících prostředků, Belan
2175 - 2178: podomní prodejce filtrační elektroniky, čistících prostředků a pojišťovacích služeb, prorok na volné noze, Belan
2178 - 2180: suverénně nejúspěšnější a zároveň nejotravnější prorok na Belanu (dovolil by si ovšem podotknout, že tento titul mu byl udělen velice nezaslouženě, neboť se před začátkem prorokování každého zeptal, má-li o tuto službu opravdu upřímný zájem, a to vždy nejméně osmkrát, takže toto nařčení z otravnosti je nepochybně naprosto a zcela, omluvte ten hrubý termín, smyšlené)

Profesní předpoklady:
Vrozené diplomatické nadání, zkušenosti s prodejem, hanarská obdoba lidského bakalářského titulu z mikroekonomie, značná výřečnost
Další dovednosti:
Jako jeden z mála samců své rasy dokáže komunikovat během plavání.
Motivace: Tento by rád ujistil svého zaměstnance, že to nedělá kvůli penězům, jak by se mohlo zdát, nýbrž kvůli možnosti poznat nové lidi a rozšířit si potenciální základnu pro šíření víry v Probouzeče.

Biotika: ne
Implantáty: implantovaný antigravitační generátor a překladač nové generace, který zvládá i francouzštinu a další zbytečné jazyky (toto označení se mu ovšem krajně nezamlouvá, sám by preferoval termín "redundantní" a rovněž o tomto informoval uctivého výrobce v krátké šedesátistránkové eseji na téma "Politická korektnost", na kterou dostal velice, velice, velice sarkastickou odpověď na téma "Kulturní zvláštnosti pozemského marketingu")

Vzhled:
Ačkoliv je mezi příslušníky své rasy považován za nadstandardně atraktivního (jím zde položená námitka byla po dvou hodinách diskuse stažena pro irelevantnost), jiní ho patrně nedokážou odlišit od kteréhokoliv jiného hanara. I když náhodou používá své oblíbené luminiscenční gesto, které ovšem stále vidí jen hanarové.

Psychologický profil:
Zádumčivý flegmatik, kterého jen tak něco od dokončení úkolu neodradí, což se patrně odráží i v jeho druhém jménu. Entuziasmus mu není cizí a zpravidla vyprchá po mnohem delší době, než by bylo pro okolí snesitelné. Trpí lehčí verzí paranoie a odmítá cestovat na planety, kde voda tvoří méně než osmdesát procent povrchu. Často vznáší námitky na naprosto zanedbatelné detaily a zarytě si stojí za svým, je poměrně silně nábožensky založený a většinou upřednostní potřeby ducha před těmi materiálními.
(zde by rád upozornil na fakt, že tato kolonka je nesmírně subjektivní a na její obsah by při posuzování předpokladů pro zaměstnání vůbec neměl být brán zřetel, neboť někteří psychologové tomu, se vší skromností, rozumí tolik, co by se do knidoblastu vešlo, a pro potenciálního zaměstnance je pak těžké překonat případné obdržené stigma, pro více informací na toto téma by rád odkázal na svou polemickou práci "Fenomén prvního dojmu", pokud to nebude bráno jako příliš křiklavá reklama, kterou by si rozhodně ani ve snu nedovolil)

Záliby:
Prorokování, meditace, korespondenční hádání se s institucemi (tento termín si dovoluje shledat naprosto nepřesným, neboť se vždy jedná o jasně podloženou a dokázanou konstruktivní kritiku zasílanou s úmyslem zlepšit tento nedokonalý vesmír, v němž nám bylo dovoleno přebývat)

Rodina: rodiče nezná, je hrdým otcem dvou nadějně se vyvíjejících planul

Záznamy v trestním rejstříku:
2180 - Vyhoštěn z Belanu pro opakované šíření paniky apokalyptickými proroctvími o brzké katastrofě, která kolonii čeká, pokud se její obyvatelé nebudou víc modlit
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #4 on: January 15, 2013, 01:06:06 PM »

(NPC, jeden z hráčů, co následně beze slova zmizel, jestli ji někdo chcete, je vaše)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Saten Fersey



Rasa: člověk
Pohlaví: ženské
Rok narození: 2156
Místo narození: Země

Pozice: Servisní technik na Vesně
Předchozí zaměstnání:
Aliance:
2174 - 2176: Technik třetí třídy na alianční fregatě Behemoth
2176 - 2177: Technik druhé třídy na alianční fregatě Behemoth
2177 - 2179: Technik první třídy na alianční fregatě Behemoth
2180: Vrchní technik na aliační fregatě Behemoth, propuštěna poté, co se vlivem chyby přetavil reaktor lodi a fregata Behemoth musela být vyřazena z aktivní služby.

Profesní předpoklady:
Bakalářská práce založená na teoriích M. Scotta
Praxe pod vedením zkušených techniků na alianční fregatě Behemoth
Další dovednosti:
Opravy všeho druhu za pomoci fíglů, které odchytila od Maclina Guy de Ver, bývalého šéf-inženýra na alianční fregatě Behemoth.
Motivace: Získání zkušeností v malém a hlavně civilním kolektivu, protože u armády už ji nechtěli.

Biotika: negativní
Implantáty: negativní

Vzhled:
Žena středního vzrůstu s černými dlouhými vlasy a hnědočernýma očima. Štíhlá, ale fyzicky zdatná. I když na to nevypadá je schopná rozdávat tvrdé údery.

Psychologický profil:
Když má řešit problém, přistupuje k němu způsobem, že se to dá nějak opravit, případně urvat a nahradit něčím jiným a pokud to ani nejde opravit, tak se to pokusí rozmlátit, však on ten stroj poleví a uzná, kdo je ve strojovně pánem.
Dříve poměrně panovačná a teritoriální, po prodělaném potratu psychicky labilní troska, která při sebemenší a sebenevinnější narážce na malé děti propadá do hysterického pláče. Cítí se zneužita, nutno podotknout, že docela právem, ale svůj žal naštěstí utápí v práci, takže pokud zrovna nebrečí, dá se na ni celkem spolehnout.
Staniční psycholožka se nicméně domnívá, že se ze svých chyb nepoučila a i nadále představuje ideální cíl pro všechny samečky její rasy, kteří by snad měli zájem o poměrně snadnou kořist na jednu noc.

Záliby:
Skládání modelů lodí Aliance
Sbírání starých leteckých čepic a hadrů, včetně občasného promenádování se v nich.

Rodina:
Otec: Konrád Buzz T. Lightyear - testovací pilot aliančního letectva, potkal Sarah C. Fersey na leteckém dni, kde se mu jakožto drsnému&šik pilotovi podařilo zlákat studentku ekonomie do postele. Zahynul týden nato při testování nového druhu raketového batohu.
Matka: Sarah C. Fersey, po úmrtí milence jí zůstalo na krku dítě. Za pomocí Konrádových přátel se podařilo jí dosmlouvat vdovský důchod a letectvo se zavázalo o Sarah postarat. Nesouhlasí s dceřinou dobrodružnou povahou. Trpí utkvělou představou, že je otec její dcery z budoucnosti.
Sourozenci: žádní

Záznamy v trestním rejstříku:
2168 - Krádež balíčku žvýkaček z obchodu.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #5 on: January 15, 2013, 01:23:39 PM »

(NPC, hráč svou postavu opustil nejen tady... používáme ji nicméně dost často v drabblech, takže před použitím je vhodné to konzultovat)

Jméno : Deegar Ablaryn



Rasa: turian
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2111
Místo narození: Palaven

Pozice: Velitel bezpečnosti před důchodem.

Předchozí zaměstnání: Detektiv, vyšetřovatel C-Sec. Centurion 501. kabaly speciálních jednotek. Vojenská služba v turianské armádě.
Profesní předpoklady: Umí střílet a vydávat rozkazy. Taky umí nosit brnění a chytat kulky za vlast a čest.
Další dovednosti: Taktika, boj tváří v tvář a miluje boj s chladnými zbraněmi. Infiltrace, špionáž. Dokáže se heknout do spousty počítačových systémů, tedy říká to, ve skutečnosti má problém vytisknout si rozpis služeb. Je schopný střelby z většiny zbraní, ale je specialista na ostřelovací pušky a pistole. Během vojenské služby a jako centurion zažil mnoho bitev. Pilotování malých osobních stíhaček.
Motivace: Chtěl mít klidné zaměstnání před odchodem do důchodu, armáda už na něj byla příliš náročná.

Biotika: nope
Implantáty: Má voperovány implantáty posilující fyzické atributy. Kybernetická pravá paže, předloktí.

Vzhled:  Na turiana je velmi vysoký, má lehce svalnaté atletické tělo. Jeho kůže je zelená (s rostoucím věkem šedne) a na obličeji má bílé tetování. Většinou nosí černou turianskou vojenskou lehkou zbroj. Přes ní má přehozený černý těžký plášť s kapucí.

Psychologický profil: Je to rozvážný, nevrhá se tvrdohlavě do akcí. Než cokoliv podnikne, každý krok si pečlivě promyslí. Prostě děda před důchodem.
Jako každý turian má smysl pro povinnost a pro sebeobětování v zájmu společnosti. Svými činy a jednáním se snaží prospět společnosti. Ale i jako každý turian má nekompromisní jednání s nepřítelem. Je-li napaden nepřítelem, který není důležitý pro jeho vyšetřování a kterého nemusí zatknout, jako každý turian nenechává své protivníky přežít.
Je oddaný podřízený komukoliv, kdo mu velí, ale nejedná slepě pod příkazy. Pokud je rozkaz špatný, nebo se mu nějak nezdá, dokáže o problému diskutovat a vzepřít se nesmyslnému rozkazu.
S jinými bytostmi jedná slušně a ne povýšeně. Nesnáší krogany, protože to oni mu zabili bratra. Pohrdá lidmi, nemůže zapomenout na některá zvěrstva z období První války.
Latentní homosexuál.

Záliby: Svůj volný čas věnuje zdokonalováním svých schopností. Miluje pilotování, malých osobních stíhaček. Rád závodí ve vznášedlech.

Rodina: Pochází z rodu Ablarynů, který se v turianské historii vyznamenal tím, že jeho členové vždycky sloužili strašně dlouho. Ne že by měli i jiné úspěchy, ale nemůžeme chtít všechno hned, že?
Záznamy v trestním rejstříku: Jeho složka je přístupná a prázdná.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #6 on: January 15, 2013, 01:39:01 PM »

(NPC, další ze série opuštěných, ale tenhle hráč to alespoň řekl, tak jsme na něj v rámci možností celkem hodní)

Jméno: Dave Fox



Rasa: člověk
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2150 CE
Místo narození: Země

Pozice: Bezpečák
Předchozí zaměstnání: důstojník Aliance
Profesní předpoklady: Je to voják a důstojník srdcem i duší, který jako první jde do boje a jako poslední ho opouští. Ovládá širokou škálu zbraní a těžkých zbrojí, ale jeho hlavní zaměření je na útočné pušky.
Další dovednosti: Mariňácký boj na blízko.

Biotika: negativní
Implantáty: negativní

Vzhled:  Je to muž bílé pleti s vypracovaným tělem. Má krátce střižené hnědé vlasy a krátké hnědé strniště, jeho oči jsou také hnědé barvy.

Psychologický profil: Dříve býval extrovert, ale po událostech, při kterých zemřela celá jeho jednotka, se částečně uzavřel do sebe. Po těchto událostech opustil Alianci, aby našel sebe sama. Je velmi odvážný. Slíbil si, že už nikdy nikdo kvůli němu neumře. Necítí zášť proti žádné rase, až na batariany.
Záliby: Udržuje si fyzičku a čistí si zbraně.

Rodina: Otec zemřel, ale jeho matka žije stále na Zemi, alespoň podle posledních informací. Už dlouho s ní nebyl v kontaktu.
Záznamy v trestním rejstříku: složka je přístupná a prázdná

Historie:
2182 CE - zaměstnán ve společnosti Perunica Express jako člen bezpečnosti
2186 CE - zmeřel při obraně civilistů v Tatrách
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #7 on: January 15, 2013, 02:00:41 PM »

(NPC, turianský robokop samuraj, na něhož se majitel klasicky vykašlal, je volně k užití, ale znovu platí, že se občas mihne v drabblech)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Kaldaryl Pytherus



Rasa: turian
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2115
Místo narození: Palaven
 
Pozice: Bezpečák
Předchozí zaměstnání: Bývalý voják v hodnosti seržanta, člen výsadkového komanda.
Profesní předpoklady: Specialista na boj v uzavřených prostorách a na malou až střední vzdálenost, voják turianské armády.
Další dovednosti: Expert na zbraně, zejména rychlopalné a chladné. Specialista na pohyb v uzavřených a malých prostorách. Byl trénován v používání biotických schopností, ale už nějakou dobu to z neznámého důvodu zanedbává. Umí řídit pozemní armádní vozidla malé až střední velikosti. Má jistou obdobu fotografické paměti.
Motivace: Chtěl se předvádět, jaký je to malíčkový ninja, nicméně v armádě mu to nikdo nežral. Dát se k civilistům byla nejsnazší cesta k profitu.

Biotika: zakrnělé biotické schopnosti
Implantáty: Kybernetické obě nohy a pravé předloktí. V levém oku má implantát vylepšující dohled a ostrost zraku, u pravého oka má implantovanou malou obrazovku spojenou s kybernetickým předloktím, v kterém má omnitool

Vzhled: Je poměrně malého vzrůstu a díky trochu nadprůměrné svalnatosti působí trochu neobvykle mohutně. Na obličeji má rudé tetování a i jeho zbroj a oblečení je většinou této barvy. Upřednostňuje těžší verze turianské vojenské zbroje, neboť při svém způsobu boje se dalo dost předpokládat, že se mu bude hodit a díky kybernetickým nohám ho její případná váha nijak neomezuje. Rád také nosí místo jednoduchých kalhot kalhoty s širokými nohavicemi.

Psychologický profil: Mírná a rozvážná povaha, skoro s nikým nemluví a prakticky neprojevuje jakékoliv emoce. V boji se nicméně často nechá strhnout, což nakonec vedlo k jeho propuštění z armády.

Záliby: Hodně divný patron, v podstatě celý svůj volný čas tráví cvičením, drilem manévrů, studiem Umění války a koukáním na japonské animované filmy s chapadlovitou tematikou.

Rodina: Rodina Pytherů je dobře známá tím, že dala galaxii pár prvotřídních šermířů. Žádný z nich to nikdy nedotáhl moc daleko, ale poslední dobou mají díky pokrocím v osobních štítech šanci aspoň doběhnout k cíli.
Záznamy v trestním rejstříku:  Složka je přístupná a prázdná.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #8 on: January 15, 2013, 02:17:52 PM »

(NPC, náš milovaný bývalý kapitán, jinak též zvaný "ten kretén, co nás jen tak z prdele málem všechny zabil", narážky na něj jsou časté jak v drabblech, tak v příběhu, takže volný sice je, ale s používáním opatrně)

Jméno: Madoxxes Vakarian



Rasa: turian
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2145 CE
Místo narození: Palaven, Uhme

Pozice: pilot Vesny

Předchozí zaměstnání: Kapitán Vesny, degradován pro kreténství. Armádní bojový pilot se zaměřením na kontrolní lety na vysokém orbitu Palavenu. Zkušební pilot prototypů turianské armády.
Profesní předpoklady: Skvělý pilot, praxí zbystřené reflexy, řídil většinu aliančních lodí a všechny turianské. Výcvik taktiky vesmírných bitev.
Další dovednosti: Přizpůsobivost nárokům zaměstnavatele.
Motivace: Zjevně nechtěl jen teplé místo kapitána nebo pilota, nýbrž i lítat, kam se mu zachce. To se mu moc nevyplatilo, tak od té doby seká dobrotu a doufá, že si tak za tři sta let odpracuje svoje dluhy.

Biotika: negativní
Implantáty: Standardní, ale nepovinný ční implantát turianské výroby v levém oku promítající přímo na sítnici aktuální data z navigace.

Vzhled: Madoxxes Vakarian je svoji postavou průměrný turian s černýma očima a šedomodrou kůží pokrytou exoskeletem. Ve službě vždy v naleštěné turianské armádní lehké zbroji modré barvy se znaky turianské společnosti na prsou a logem rady.

Psychologický profil: Madox býval velmi vyrovnaný a klidný turian, který své emoce nedával často najevo. Je silně přesvědčen, že současná turianská společnost je vrchol mentální evoluce a pevně věří v její vládu a kontinuitu.
Po incidentu, kdy ignoroval přímé rozkazy, vyrazil s lodí na vlastní pěst na druhou stranu galaxie a málem je tak všechny zabil, byl zbaven vedení a od té doby přes den seká dobrotu a po večerech pláče na samotce.
Záliby: Pilotování všeho co má i nemá kola nebo křídla, střelba z pistole. Většina těch, co zažila tu jeho eskapádu, by sem zařadila i zabíjení spolubojovníků nedbalostí.

Rodina: Vakariané jsou početnou a společensky založenou rodinou. Všichni její členové pracují buď pro armádu, nebo pro jiné veřejné služby. Madox je jedináček. Oba rodiče pracují jako administrativní pracovníci v armádě. Madoxxes má spoustu bratranců skoro ve stejném věku. S některými dokonce nastupoval v patnácti do vojenské akademie.
Taky, asi aby vykompenzoval těch pět zabitých členů posádky, adoptoval jednu piráty zajatou lidskou holčičku. Malá Eliszabeth je napřesdržku a všichni kolegové mu ji ze srdce přejí, ale patrně mu bude odebrána úřady pro jeho nezpůsobilost k výchově dětí.

Záznamy v trestním rejstříku:
2182: Vzpoura, zabití pěti členů posádky z nedbalosti. Podmíněný trest.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #9 on: January 15, 2013, 02:46:11 PM »

(NPC v kompetenci Groka, jinak celkem standardní případ hráčky, která si toho naložila trochu moc)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Bonbon Alestyis



Rasa: asari
Pohlaví: asari
Rok narození: 2155 CE
Místo narození: Illium

Pozice: Pomocná kuchařka na Canterbury
Předchozí zaměstnání: Barmanka, tanečnice, různé pomocné práce pro pochybné zákazníky
Profesní předpoklady: Tři roky za barem v různých klubech. Dokáže namíchat takovou kombinaci alkoholu, že to složí i průměrného krogana.
Další dovednosti: Celkem schopný DJ, vyzná se v komunikačních technologiích. Nedokončila základní asarijský výcvik, ale ovládá střelbu z menších zbraní. Biotiku využívá zřídka.

Biotika: ano
Implantáty: standardní asarijské

Vzhled: Vypadá jako klasická mladá, možná až příliš mladá, asarijka. Poznávacím znamením je větší než malé množství šperků na její hlavě a zářivě zlaté oči.

Psychologický profil: Mladistvému vzhledu a nízkému věku odpovídá i její mnohdy nerozvážné chování, někteří dokonce tvrdí, že je to takové trdlo, že by se dokázala pořezat i plastovou lžičkou. Často se díky tomu dostává do problémů, ale díky jejímu pohledu naprostého neviňátka pro ni většinou nemají vážné následky. Nezdolná optimistka a flegmatická sangvinička, navzdory tomu celkem introvertní typ.
Vzhledem k její podivné pravotočivé genetické mutaci jsou některé její reakce lehce nevypočitatelné, včetně jejích biotických schopností. Jestliže jí chcete složit kompliment, doporučuje se z bezpečné vzdálenosti, pokud nemíníte skončit jako oběť menší biotické smršti.
Zároveň trpí maniodepresivní psychózou a je náchylná k somnambulismu.
Při pohledu na větší množství krve se neelegantně sveze k zemi.

Záliby: Origami, tanec, intergalaktická červená knihovna, rychlá jízda čímkoliv a na čemkoliv.

Rodina: Matka byla tanečnice v baru, nedlouho po Bonině narození se však stala obětí nespokojeného zákazníka. „Otec“ neznámý, pravděpodobně quarian nebo turian vzhledem k její genetické vadě. Pokud má nějaké sourozence, neví o nich. Vychovávalo ji velké množství pochybných tetiček a strýčků z matčina baru.

Záznamy v trestním rejstříku: několik obvinění z napadení, následně stažených pro nedostatek důkazů nebo vedených jako jednání v sebeobraně
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #10 on: January 15, 2013, 04:23:09 PM »

(NPC, volně k užití)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Takashi Nakamura



Rasa: člověk
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2112 CE
Místo narození: velrybářská loď Nostromo, Sargasové moře, Země

Pozice: Šéfinženýr na Vesně
Předchozí zaměstnání: Opravář lodí, pašerák, příslušník rodinného velrybářského klanu.
Profesní předpoklady: Jako jeden z mála soudobých inženýrů umí pořád používat i jiné nástroje, než omnitool, a je expert na sice zastaralé, ale pořád dost impozantní turbínové motory všeho druhu. Teprve nedávno absolvoval školení v modernějších technologiích, což mu značně zvýšilo kvalifikaci i efektivitu práce.
Další dovednosti: Umí vystopovat, ulovit, vyvrhnout, naporcovat, uvařit a v případě potřeby i prodat libovolnou chráněnou formu života větší než náklaďák. Má v kajutě katanu a nebojí se ji použít. Uměl dřív víc plavat než chodit a je naprosto imunní vůči mořské nemoci.
Motivace: Perunica Express je jedinou společností, která se nedívala skrz prsty na jeho minulost a která po něm nechtěla extenzivní papírování. Také tam má pod rukama jednu z nejmodernějších lodí, jakou kdy viděl, a má tam větší šanci dožít se důchodu. Tedy dokud nepotkal exkapitána Vakariana.

Biotika: ne
Implantáty: kardiostimulátor

Vzhled: Postarší Asiat, z něhož navzdory dost pochybné minulosti vyzařuje moudrost a autorita. Vlasy i vousy má pečlivě upravené, to samé se snaží dělat s oblečením, ale sem tam se mu na něm objeví nějaký ten flek od oleje nebo jiné marmelády, holt riziko povolání.

Psychologický profil: Klidný mudrc, kterého jen tak něco nerozhází. Když jde do tuhého, maximálně od plic prokleje všechny zlé duchy a jde se dát do díla. Pracuje s nezměněnou výkonností pod tlakem i v jinak nepříznivých podmínkách, údajně díky meditaci, kterou musel po zavedení kardiostimulátoru začít praktikovat.
Je tak nějak smířený s tím, že jakožto nejstarší člověk na planetě a dvonásobný praděda brzo umře a je na to připravený. Bytostně nenávidí papírování, a to do takové míry, že je schopen se proti němu bránit výše zmíněnou katanou.

Záliby: Alternativní rybolov (dynamitem), alternativní medicína (akupunktura a podobně), sudoku.

Rodina: Pochází z korejsko-japonského klanu námořních mafiánů, jejichž obživou bylo drancování těch několika málo velryb, co na Zemi ještě přežívaly. Naštěstí pro velryby se úřadům povedlo zakročit, lovce zadržet a většinu z nich šoupnout na hodně dlouho do chládku.
Mladý a zhrzený Takashi se vydal objevovat vesmír, kde se mu moc líbilo hlavně proto, že začal ve velkém pašovat zaručeně pravý prášek z nosorožčích rohů a pár halucinogenních drog, v čemž mu pomáhala sympatická Japonka, se kterou měl později dvě děti.
Ty už teď odrostly, paní Nakamurová v poklidu zemřela a postarší pašerák se nechal chytit s lodí plnou kontrabandu, takže brzy potřeboval nějaké to legální zaměstnání...

Záznamy v trestním rejstříku:
2126: Zatčen společně se zbytkem rodiny, obvinění z nelegálního lovu velryb se pro nezletilost vyhnul.
2180: Pašeráctví zakázaných substancí na Arcturus, zabavení lodi.
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #11 on: January 15, 2013, 05:24:46 PM »

(NPC, volně k užití v rámci základny, bez zásadnějších rozhodnutí)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Robert Fenderson Jones



Rasa: člověk
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2137 CE
Místo narození: Terra Nova

Pozice: Ředitel
Předchozí zaměstnání: Pojišťovací agent, chvíli se pokoušel prosadit na burze.
Profesní předpoklady: Ačkoliv na to nemá formální vzdělání, je rozeným manažerem, a to i ve stresu, který je v jeho branži značný. Jeho rozhodnutí se ale vždy jeví jako dobrá a zatím nikdy neudělal žádnou botu, takže respekt zaměstnanců si rozhodně zaslouží a hlavně je taky posledním žijícím investorem, žeano.
Další dovednosti: Obstojný diplomat, když na to přijde, a umí výtečně smlouvat a hledat příležitosti, byl to ostatně on, kdo rozhodl postavit Canterbury.
Motivace: D'uh, je to jeho společnost. Also, prachy a sex.

Biotika: ne
Implantáty: ne

Vzhled: Čiperný mužík sice už trochu za zenitem, ale stále vitální a prakticky pořád se usmívající. Ačkoliv medicína už dostatečně pokročila, trvá na nošení svých dioptrických brýlí, kterých má celou škálu a vždy je má sladěné s košilí. Elegantním stylem oblékání si pravděpodobně kompenzuje nedostatek vlasů, což by se ale pravděpodobně také dalo léčit.
Mnohým zaměstnancům je záhadou, jak se někomu takovému může tak dařit okouzlovat ženy, ovšem pravda je taková, že přitažlivá síla jeho osobnosti a hlavně peněz je podstatně vyšší, než povětšinou předstíraný zájem zmíněných žen o jeho samotného. Vypadá nicméně tak vyrovnaně, že mu to je nejspíš jasné.

Psychologický profil: Typický příklad latentního šovinisty, který si díky penězům může dovolit dělat to, co by si s jeho ksichtem nikdo jiný dovolit nemohl. Milenky střídá sice opatrně, ale pravidelně, a schvalování ženských zájemců o práci se většinou pokouší strhnout nekalým směrem.
Paradoxní je, že při střetu s dostatečně silnou ženskou osobností je schopný poslouchat ji na slovo, ani mu při tom nemusí ukazovat prsa jako obvykle.
Přes tyto všeobecně rozšířené vady má však i celou řadu kladů, od štědrosti až po snahy plánovat lepší budoucnost nejen pro sebe, ale i pro svůj malý kolektiv, který mu vydělává peníze. Na člověka, co k nim přičichl, je obecně dost málo materialistický, ale občas prostě musí zvažovat výhodnost zásilky, ať je jak chce samaritánská.
Je tak trochu zbabělec, ale to na jeho pozici není překážkou a v případě nutnosti se vzchopí až překvapivě rychle, jako například při nedávné návštěvě gethů.
Taky někdy až příliš snadno odpouští, o čemž se na vlastní kůži přesvědčil bývalý kapitán Vesny.

Záliby: Přijímací pohovory pěkných uchazeček o práci, papírování s vedoucí oddělení lidských zdrojů a decentní, jemné a vkusné večírky.
Je velmi pyšný na atrium v základně, kde se osobně stará o všechny ty palmy a stromky a serepetičky, a sdílí nadšení kapitánky Raan ohledně vylepšování Vesny.

Rodina: Potomek nezáživných kolonistů z Terra Nova, kterého dobývání nového světa lákalo jen pramálo a radši se vrhl do světa financí a obchodu, jakmile mohl. Své rodiče nicméně pravidelně navštěvuje a posílá jim pohledy.
Ženatý není, ale ačkoliv to nikdy nebylo prokázáno, šušká se, že je otcem minimálně tří dětí záhadně otěhotnělých sekretářek.

Záznamy v trestním rejstříku:
Záznam je tak čistý, že už by snad ani čistší být nemohl.
Logged

PhillasCZ
Guest
« Reply #12 on: January 16, 2013, 04:56:00 PM »

(npc, volně k užití)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Adam "Lucky" Spencer



Rasa: Člověk
Pohlaví: Mužské
Rok narození: 2157 CE
Místo narození: Citadela

Pozice: Informační Technik
Předchozí zaměstnání: Student Vysoké školy Technické
Profesní předpoklady: Výborné znalosti počítačů a zdrojových kódů všech známých ras. Sám říká, že těžké mu zabere pár vteřin, nemožné pár minut. Sám si dokonce upravil svůj uni-nástroj na zrychlení hackování. Dokáže se nabourat do čehokoliv od bankovního konta po Galacticbook jeho bývalé přítelkyně. Dobrý střelec na větší vzdálenosti. Zkušenosti s umělou inteligencí a naváděcími systémy raket. Chodil do střeleckého kroužku, kde se zaměřil na odstřelovací pušky, ve kterých byl nadprůměrný.

Další dovednosti: Výborné postřehy a smysl pro vnímání detailů. Dobrý střelec na dlouhé vzdálenosti s odstřelovací puškou. Je výřečný a většinou se z problému vždy nějak "vykecá". Věčně nad něčím dumá
Biotika: negativní
Implantáty: negativní

Vzhled: Adam je dost pohodový týpek. Když právě není navlečený do střední zbroje, má na sobě volnější kalhoty s tričkem a košilí na něm. Brnění je černé barvy s modrými a bílými vzory. Světla jsou tyrkysová. Na hlavě má zaměřovací hledí Kuwashii, které mu přenáší z bojiště i z kajuty nejaktuálnější informace. Na zádech nosívá připevněnou odstřelovací pušku a u pasu zbraň.

Psychologický profil: Adam pochází z velké rodiny a proto má v sobě zakódováno, že musí být vždy nějak vidět. Má neuvěřitelné štěstí. Někdy je hlučný, někdy až nepříjemně sarkastický a někdy ho nachytáte, jak se baví s nějakým systémem, jakoby to byla holka, kterou právě potkal na baru a snaží se jí přesvědčit, aby s ním strávila noc. nemá rád samotu a proto často vyhledává společnost. Jinak je to dobrák od kosti. Není rasově zaujatý. Vyrůstal na Citalede, kde se pohyboval mezi spoustou druhů jiných ras. jeho nejlepší přítel je turian a někdy ho přistihnete, jak se spolu dlouhou dobu baví přes extranet. Má přehled o všech vydaných i nevydaných hrách a silnou slabost pro asarijky.

Záliby: Hraní her na extranetu, bavení se s lodními systémy, povídaní si snad se vším, co má pusu, uši a mozek. Jídlo, dobré drinky a příjemná zábava, kterou většinou sám zprostředkovává.

Rodina:  Jak už bylo řečeno pochází z velké rodiny. Má matku, mladšího bratra, nevlastního otce a starší nevlastní sestru se starším nevlastním bratrem. K tomu má asi 12 bratranců a sestřenic ze strany jeho vlastního otce, který zemřel v jeho 12 letech při autonehodě. Dlouhou dobu byl nejstarší syn v rodině a proto na něho vždy byla bráně nějaká přednost. To se ale změnilo s příchodem jeho otčíma a jeho dvou starších dětí. S rodinou vychází dobře a vždy se aspoň po dlouhé době nějak ozve. Díky jeho těkavé povaze, a přátelském duchovi ho všichni mají rádi a je oblíbencem všech jeho mladších sestřeniček a tetiček.

Záznamy v trestním rejstříku: Pokuta za rychlou jízdu, u které tvrdil, že to neřídil on, ale osoba jemu blízká, která z lodi vyskočila a on byl nucen tedy uřídit nekontrolovatelné vozidlo sám. Podivné bylo, že jakmile ho dostihl C-sec, automobil byl naprosto v pořádku.
Logged
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #13 on: January 29, 2013, 05:03:02 PM »

(NPC, náhrada za Vaase, pokud/dokud se neobjeví a neosvědčí)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Kaira Athos, doprovodná kněžka druhé úrovně



Rasa: drell
Pohlaví: ženské
Rok narození: 2159
Místo narození: Kahje

Pozice: pilot Devany
Předchozí zaměstnání: pilot hanarské nádržní lodi, před tím kapitán transoceánského tankeru
Profesní předpoklady: Vystudovaná letecká akademie, dokáže pilotovat většinu hanarských lodí a s ostatními se rychle učí. S lidskou fregatou nikdy nelétala, ale simulátor zvládla obstojně a navíc může suplovat navigátora, vzhledem k eidetické paměti svého druhu.
Další dovednosti: Je kněžkou Kalahiry, bravurně ovládá etiketu a umí celkem slušně zpívat.
Motivace: Chce plnit vůli Kalahiry, což se jí celkem pěkně doplňuje s touhou pomáhat lidem, doprovázet poutníky a uplatnit své dovednosti v nějaké menší civilní firmě.

Biotika: ne
Implantáty: Retinální implantáty umožňující vnímat ultrafialové záření, takže vidí hanarská bioluminescenční gesta.

Vzhled: Vzhledem k tomu, jak nevýrazný je sexuální dimorfismus u drellů, je první indícií toho, že se jedná o ženu, její oblečení a lehce křehčí postava. Hlavu jí většinou z velké části kryje kněžská kápě a ani zbytek oděvu není nijak honosný. Cizince většinou okamžitě upoutá v šatech zející otvor v místech, kde mají samice savčích druhů prsa, ale tímto je vidět pouze plochá zelená kůže a slouží k odvětrávání celého obleku jako prevence před Kepralovým syndromem.

Psychologický profil: Už od raného věku byla zádumčivá, tichá a starostlivá, takže ji rodiče samozřejmě záhy šoupli do kláštera bohyně oceánů Kalahiry. Krom toho, že se tam Kaira učila pokoře a dalším veselým věcem, tam ale také měla vidění, kterak ji sama bohyně vybízí k velkému údělu: cestovat oceánem jménem Mléčná dráha a doprovázet zbloudilé poutníky. A protože měla Kalahira takové požadavky dost často, abatyše kláštera samozřejmě neměla námitky vůči studiu.
Začátky praxe byly krušné, řízení planetárního tankeru nepříliš stimulující, leč se sebezapřením vytrvala a byla později povýšena na vesmírné lodě, na jejichž palubě byla zpravidla jediným suchozemským tvorem. Teprve nedávno se rozhodla vydat ven do galaxie a pomáhat dalším tvorům, nejen hanarům. Před každým letem se tiše modlí, ovšem ne proto, že by mizerně létala.
Nežije vyloženě asketicky, ale rozhodně jí nedělá problém se uskromnit. Je vegetariánka, má tendence se pokoušet o nevtíravé konvertování osob kolem sebe a volný čas tráví většinou o samotě.

Záliby: Krom zpívání chorálů jich za svůj krátký a spartánský život nestihla moc pochytit, ale rozhodně má ráda dobrou, byť třeba moderní hudbu a kvalitní víno v rozumné míře. Vyhledává suchá místa, což je vzhledem k rase dost pochopitelné, a má až podezřelou zálibu v alternativní medicíně.

Rodina: Oba rodiče slouží v rámci Kompaktu coby úředníci, její jediný bratr zemřel při výcviku na nájemného vraha. Děti nemá a pokud se její myšlení zásadně nezmění, nikdy je mít ani nebude.

Záznamy v trestním rejstříku:
rejstřík je čistý
Logged

Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« Reply #14 on: January 29, 2013, 06:08:45 PM »

(NPC, volně k užití)

Jméno, příjmení a jejich ekvivalenty: Nefastis (veřejné jméno), Co příliš dlouho příliš v hloubce strávil (jméno duše, nutno podotknout, že se nijak nezdráhal ho sdělit)



Rasa: hanar
Pohlaví: mužské
Rok narození: 2155
Místo narození: Kahje

Pozice: kuchař na Devaně
Předchozí zaměstnání: kuchař v sushi baru na Citadele, předtím dlouhodobě dělník na hlubokomořských projektech
Profesní předpoklady: Získal pár (slovy dvě) ocenění za své kulinářské speciality, vydal vlastní kuchařku a je celkem zvyklý na dlouhodobý pobyt na souši.
Další dovednosti: Zvládá hrubší mechanické práce a je, jako asi jediný hanar, nadšený řezník.
Motivace: Nápad pracovat pro malou společnost mu údajně vnukly hlasy v hlavě, ale pravda je asi spíš taková, že si potřeboval odpočinout od slávy na Citadele a zároveň nevypadnout z řemesla.

Biotika: ne
Implantáty: Levitační a hydratační aparatura, univerzální tlumočník.

Vzhled: I když si zrovna nehoví ve svém oblíbeném hrnci s vodou, je na první pohled dobře rozeznatelný od ostatních hanarů: chybí mu totiž dvě chapadla a jejich pahýly nevypadají příliš esteticky. Někdy se za to omlouvá, někdy ne, a někdy má v jednom z těch zbývajících cigáro, což může působit dost komicky, zejména koupe-li se při tom ve výše zmíněném hrnci.

Psychologický profil: Za to, že je poněkud zvláštní, nemůže vysoký tlak vody, jak naznačuje jméno duše, ale osudová náhoda, která se mu přihodila až v dospělosti.
Z naprosto průměrného hanara se v ten den, kdy ukroutil závit na podmořském potrubí, stal tak trochu magor. Explodující vedení ho jednak připravilo o dvě chapadla, ale hlavně odkrylo a na krátkou chvíli oživilo neznámý artefakt na mořském dně. Tento předmět, do té i od té doby neaktivní, byl nalezen spolu s omráčeným dělníkem a zkoumán, ovšem jeho původ ani funkce se nepodařilo zjistit.
Nefastis je od té doby vším, jen ne typickým hanarem. Vrozená slušnost jeho rasy je ta tam, vyjadřuje se úplně normálně, o sobě mluví v první osobě a, věřte nebo ne, občas i nadává. Rovněž od té doby vykazuje krátké záchvaty nenávisti vůči vlastní rase, které se ale projevují pouze v kuchyni, a to vymýšlením receptů z chobotniček a sépií. Podstoupil důkladné psychiatrické vyšetření a byl dlouho sledován, načež byla všeobecná nebezpečnost vyloučena a mohl se normálně začlenit zpátky do společnosti. Kahje okamžitě opustil, protože tam nikdo jeho dobroty nechtěl jíst, a v jisté části Citadely se stal tak trochu celebritou.
Také je od té doby vysloveně nevraživý vůči Povznašečům, což se příliš nelíbilo místnímu kroužku hanarů. Ti na něj za poslední měsíc podali přesně dva tisíce sedm set padesát čtyři stížností, což ho donutilo rozhodnout se mezi masovou vraždou a přestěhováním. A protože není zas takový magor, rozhodl se pro to druhé, ať má od těch kreténů klid.

Záliby: Rád si hoví ve svém hrnci, což může díky dlouhým chapadlům dělat i v práci během vaření. Neskutečně rád vaří rybí speciality a pochoutky z chobotnic, chobotniček, olihní, sépií a dalších chapadlatých tvorů, což může na ostatní působit poněkud masochisticky. Většinu ze zmíněných zvířat i sám chová a sám, a rád, zabíjí, aby to bylo čerstvé a ještě se to na talíři kroutilo.
Je lehce závislý na nikotinu, ale zdaleka nejhorší, nejotravnější, nejšílenější a nejnebezpečnější je jeho záliba v telenovelách. A taky občas dochucuje jídla vlastním jedem.

Rodina: Pochází z celkem velké a normální rodiny, ale všichni se ho po nehodě zřekli, s výjimkou strýčka z matčiny strany, který už začíná poněkud senilnět.

Záznamy v trestním rejstříku:
Pestrá škála přestupků, které ale zpravidla pochází od hanarských úřadů, takže jsou ostatním obyvatelům galaxie spíš pro smích.
Logged

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines