Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: (28. 1. 2013) Krev, zkáza, smrt, boj a děs  (Read 320 times)
Kapitán
Megapsáč
*


Posts: 641
Tequila se'lai!
WWW
« on: January 28, 2013, 04:09:51 PM »

Dobytí ráje (2186)

Město hořelo, z nebe se snášel prach a kdysi majestátní budovy univerzitního komplexu byly proměněny v sutiny.
To ale nebylo zdaleka to nejhorší, protože když se návštěvník podíval blíž, spatřil ještě bezprostřednější následky strašlivého běsnění, jaké tu invazní síly strojů způsobily. Kusy těl, převážně modrých, lemovaly kdysi krásnou kolonádu, všude smrděla seškvařená krev a do toho kdesi v dálce kvílela Siréna. Pohled na všechny ty mrtvoly navíc Narvě připomněl nedávnou ztrátu dcery, se kterou se ještě ani pořádně neměla čas vyrovnat.
Nakonec byla ráda, že to tady nevidí Filia, a to mise na Thesii pořád patřila mezi ty méně drastické.

Fandom: Mass Effect
Logged

Kuchař
Megapsáč
*


Posts: 562
Hi, I'm Madoxxes Vakarian and this is Jackass.
« Reply #1 on: January 28, 2013, 10:23:59 PM »

Nutnost (2186)

Při vyprávění heroických činů, které se odehrály v posledních okamžicích celogalaktické války s Reapery v Moskvě, je třeba zmínit, jak je vlastně možné, že Rusko, v historii známé jako nekonečná studnice lidských zdrojů, nehrálo během boje o Moskvu žádnou roli, krom té, že mu byl zrekvírován dvě století starý tank a bazén vodky.
V počátcích války zemřelo tisíce odvážných mužů při obraně hlavní metropole matičky Rusy, byla vyhlášena mobilizace, ale i přes nezdolný slovanský duch se cela zem topila v krvi a děsu svého lidu. Bylo třeba bránit strategičtější místa (například Putingrad), a těm, co zůstali, nezbylo nic. Jen smrt.

Fandom: Mass Effect
Logged
Technomág
Psáč
*


Posts: 68
Need guns. Wait, no, have guns! Excellent!
« Reply #2 on: February 05, 2013, 12:19:13 PM »

Zapomenutí hrdinové války... (2186)

Kdesi v přízemí zněl zpěv. Někde ve vedlejší místnosti praskal oheň. Telwin sténal bolestí. Opřen o trosky zídky sledoval trosky Reapera, a kdyby se netopil ve vlastní krvi, asi by se smál. Sesul se na podlahu a nahmatal pažbu těžké pistole, která ležela vedle několik kroků od mrtvoly turianského maraudera.  Chvíli tam tak ležel a sledoval hvězdy noční oblohy, občas protkané ohnivými čarami, jak trosky z orbity pomalu vstupovali do atmosféry. Nemohl tomu stále uvěřit. Vyhráli.

Usmál se a přiložil si pistoli ke spánku. Kdesi v přízemí stále zněl zpěv...ne, o některých hrdinech této války se písně zpívat nebudou...

Fandom: Mass Effect
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Další pískoviště
MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines